AKTUELNO

Otvorila dušu!

Dalila Dragojević je odlučila da odgovori na komentare zadrugara, a posebno na pitanje Jovane Tomić Matora, koja ju je upitala šta je sa njenim ambicijama. Podsetimo, zadrugari trenutno komentarišu bliskost Dalile i Dejana Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da sam od trenutka kad mi se sve izdešavalo pričajući sa Matorom rekla da je ona naučila mnoge stvari, jer su se i njoj izdešavale. Ona je naučila da tumači izraze, osećanja, volela sam da pričam sa njom na taj način. Da, moje ambicije postoje, ali kad me stigne depresija, naša kuća, miris kuće kad se otvore vrata. Stoji mi slika kako on otvara vrata i vidim Tedija, tu gubim kompletnu sliku svega. Ne ulazim u kuću, samo do hodnika. A onda se vratim u to da imam 28 godina i da nije smak sveta to što mi se izdešavalo. Da, stojim pri svojim ambicijama da želim da ostanem ovde, poradim na poslovnom planu, živim život, družim se sa ljudima. U tu kuću ću odlaziti vikendom. Ali kažu, svuda pođi, kući dođi. Ja sam se tu stabilizovala, odrastala kroz sve to. Moja ambicija su želje o kojima sam pričala sa Matorom. Nije došlo do pomirenja, imam solidnu komunikaciju na prijateljskoj osnovi. Ima tu zezancije, danas sam mu u šali rekla da budemo prijatelji sa povlasticama. Jednostavno, ovo se nikad nije desilo, nikad se neće ponoviti. Živim sa čovek koga sam ja povredila, sa čovekom koji je mene povredio. Da, želim da radim na sebi, da ispadnem iz te depresije, opet mi opada kosa. Skupljam stres u sebi. Ne želim da mi se to dešava - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ovo preslatko. Slatko... A da je Dejan uradio isto, bilo bi preslatko. Ovoj je dokaz da je Bosna ušla u Evropsku uniju, pošto u inostranstvu ima tako da muž stavi ženu u auto i odveze je u svinger klub - ustao je Sale Luks.
Ne kapiram šta pričaš, juče si rekao da si za pomirenje. Želiš da ispadneš pametan i dominantan, od ovog trenutka mi ne razgovaramo - poručila je Dalila.
Preslatko - ponovio je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.