AKTUELNO

Ne veruju šta čuju!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", voditelj Milan Milošević postavio je pitanje Lazaru Čoliću Zoli.

Šta si pričao sa Carem večeras o Dalili? - pitao je Milan.
Što se tiče odnosa izmeđunjega i Dalile, ja smatram da se desi da čovek pogleda, normlano je. Kakva je bila ljubav, oni znaju, videćemo. Ovo što se dešava da je pogleda, za mene je normalno, proveli su određen period. Problem nastaje između njega i Maje, jer Maja dozvoljava da neke stvari radi prva, ima komunikaciju sa Janjušem, obrati se prva, na kvarno pogleda Čorbu. Čeka situaciju da se Car obrati Dalili ili da odgovori na prozivku i onda ona to dočeka, to radi konstantno. Mene to nervira, smatram da ona iskorišćava što on mora da ima debatu sa Dalilom. Što se tiče pomirenja, ja mislim da on nema drugog izlaza - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Zamisli čovek da bude dosledan, zovi advokata, podigni tužbu pritv nje. On uživa u ovome i smeje se - dodao je Miki.
Ona radi neke stvari, ali čeka da on ima komunikaciju da bi imao alibi. Ako on gleda, ne znači da oseća ljubav prema njoj. Moja mišljenje je da ne, jer nema logike - nastavio je Zola.
Niko nema mišljenje koga se drži. Mi smo bolesni takva nam je veza. Ja sam pričala sa Janjušem, ali nisam radila ništa kvarno. Mislim da Zola nije u pravo, peckala sam Filipa. Mi smo krivi - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja spomenem Dalilu, ona spomene Janjuša, mi smo krivi. Mi ćemo napraviti haos sami od sebe. Ima situacija na koji drugi ljudi utiču kad je sve okej - pravdao se Filip.
Je l' sam te ja odveo u pušionicu ili si ti došla da se smeje trojici je*ača? - pitao je Đedović.
Prvi sam ja proveo 10 meseci razgovarajući sa Majom, ništa nisam postigao. Od*ebite... Sandra kaže da sam sa njom iz sažaljenja - nastavio je Car.
Ja tebi govorim već godinu dana da si jadnica - povikala je Rešićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga