AKTUELNO

Ne želi više ovo da trpi!

Voditelj Milan Milošević je u emisiji "Gledanje snimaka" dao reč Marku Đedoviću, koji se javio da komentariše ponašanje Filipa Cara i Maje Marinković.

Prošle godine nisam razumeo Janjuša, ali sada razumem, kao što razumem Cara. Oni se plaše da raskinu sa njom, pa je j*bu da bi je smirili. Isto se dešava sa Carem, isto će da završi kao sa Janjušem kad izađu odavde. Ali on ne može da trpi, nije kao Janjuš, pred kraj je da je razvali ko kantu. Bolje da j*be nego da tuče - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnuću se na jednu rečenicu Filipa Cara: "Ja ne lažem, kad me pritisnite, ja priznam". Znači dok mu ne pustite klip, svađa, haos... Onda uzmi i odmah reci. Da ne preživljavamo sve ovo. Svi vam se smeju, toliko ste jadni u tim svađama. To je toliko smešno i žalosno više. Ja samo slušam šta pričate. Znači ne bi priznao da ga ne pritisnemo, neke laži su mu tako prošle - ustao je Miki Đuričić.
Evo, sto puta prođem i pogledam, nisam se setio ovoga - pravdao se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Eto, sto puta si rekao da ne gledaš, lagao si nas - rekao je Miki.
Evo, pogledao iz WC-a i šta? Nisam se setio tog pogleda, ja zaboravim na momentima da Dalila postoji u kući. Da, priznajem, imam bolesnu vezu sa Majom - besneo je Car.
Ja više neću njegovo komentarisati, samo ga molim da ne priča o Maji, šta ovo, šta ono... Molimo vas da malo odmorimo. Ako pet ljudi kažu da nisi normalan, mrze te, a ako 45 kaže, ja bih se zapitao - zaključio je Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.