AKTUELNO

Presrećna!

U javnosti je juče kao bomba odjeknula vest da se pevačica Katarina Grujić porodila i na svet donela malu devojčiju, kojoj je zajedno sa izabranikom, fudbalerom Markom Gobeljićem, dala ime Katja. Na proslavu povodom njenog rođenja među prvima je pristigla Kaćina koleginica i kuma, Andreana Čekić, koja je za Pink.rs podelila prve utiske.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Andreana je prvo otkrila kako se oseća nakon saznanja da se njena najbolja drugarica porodila.

Stiglo kumče! Mnogo je slatka, i ovom prilikom još jednom čestitam porodici Grujić i Gobeljić, i jedva čekam da vidim i bebu i Kaću! Predivno je biti kuma i biti deo nečeg tako lepog, deo radosti, ja sam jako srećna! Srećna sam jer u meni ljudi vide prijatelja, što ja i jesam i neka je samo razlog da se slavi, mislim da ću biti najveselija. Ja uvek dođem prva i odem zadnja - smeje se Andreana.
Nemam puno prijatelja na estradi, ali ne samo na estradi, u životu generalno misliš da imaš puno prijatelja, ali nemaš. Godinama se to već smanjuje, čovek poželi da ima neki mir. Ranije mi je uvek bilo bitno kad dođem u Beograd gde ću da izađem, šta ću da radim, koga ću da zovem... Sad više ne. Čitam knjigu, gledam filmove i to mi je sad, onako, vau - iskrena je Čekićeva.

Foto: Ilustracija, Pixabay.com, E-Stock/Časlav Vukojičić

Ne mogu ni da opišem kako sam se osećala kad sam čula vest! Iskreno, bila sam na pola-pola, pretpostavljala sam da će da me pita, ali odalo je to što mi je jednom rekla: "Moramo hitno da se vidimo, moraš da dođeš kod mene", a ja sam taj dan radila, nisam znala kako da to uklopim, nisam znala šta je toliko bitno... Znala sam da je trudna, moja mama je bila sa mnom i baš sam joj rekla da moram da idem do Kaće, ona je krenula sa mnom, i tako je i bilo. Mnogo je sve bilo emotivno, zaplakala sam odmah - otkriva pevačica, pa dodaje:
Juče je stigla Katja, non-stop sam bila sa Kaćom na vezi, ona je žena koja ima sve, uvek je znala i šta želi i pravim putem išla kroz sve. Znam da će biti prava majka, kao i pravi drug svom detetu. Marko i ona se mnogo vole, baš zaslužuju da imaju dete, a i Katja zaslužuje što ima njih dvoje za roditelje - zaključuje Andreana za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R. / N.Ž.

#Andreana Čekić