AKTUELNO

Pevačica je odlučila da u toku poslednjih dana trudnoće kao i period nakon porođaja život nastavi na svom salašu.

Trudnoća Nataše Bekvalac je iznenađenja za mnoge, ali izgleda ne i nju, jer je pevačica brižljivo isplanirala svaki detalj svog života, te ubrzala radove na svojoj kući na salašu u Čeneju kako bi se što pre tamo preselila sa svojim partnerom Lukom Lazukićem.

Foto: Instagram

Kako tvrdi izvor blizak pevačici, ona želi da samu završnicu svoje trudnoće provede na ovom salašu i da uživa u tim danima u potpunosti:

- Nataša je rešila da ode iz Beograda zbog trudnoće. Njeno prostrano imanje je pravo mesto za idealan porodični život, pa je Luki predložila da se presele na salaš. On nijedne sekunde nije razmišljao, kao iz puške joj je rekao da se slaže s njenom idejom. Bekvalčeva je ubrzala radove na salašu, kako bi se što pre preselila. Nataša želi da se mirno posveti trudničkim danima, u kojima uživa već dva meseca - otkriva izvor i dodaje da popularna Novosađanka neće prodati stan na Dedinju nakon selidbe u Čenej.

Foto: Instagram

Nataša će nekretninu ostaviti u svom vlasništvu jer će se vratiti u Beograd kada se nakon porodiljskog bude vratila poslovnim obavezama. Inače, Luki se mnogo sviđa salaš, gde je nedavno napravio i rođendansku žurku, a i Hana obožava da tamo provodi vreme tako da će i dane nakon porođaja Nataša provesti tamo - završava izvor.

A kako Natašina kuća u Čeneju izgleda pogledajte u prilogu emisje "EKSKLUZIVno":

Autor: Pink.rs

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'