AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Maju Marinković.

Je l' pada Car noćas, ne sumnjamo u tebe? - glasilo je pitanje.
Ne, ja ću spavati u sobi. Ja sam iskrena, to što je on džukela... Da sam htela na neke frontovo to bi bilo za dva minuta - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredno pitanje bilo je za Maju Marinković.

Rekla si da je Cica muškarac, a ostali nisu. Po čemu si zaključila? - glasilo je pitanje.
Uvrede koje sam doživela od Janjuša i Cara nisam doživela od njega. Dečko mi nije obećavao kule i gradove - rekla je ona.
Dečko rekao sanjao sam mamu, ja prekidam. Ajde njemu raspali kroše da vidim kako bi reagovao - besneo je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Čorba i ja smo imali druženje tri meseca, meni je stvarno bilo lepo - rekla je Marinkovićeva.
Da li je ona njega više volela od nas pa mu nije to radila ili ga nije volela... Šta bi rekao Cica da mu gurneš prst u oko? Čorba kad je bio sa njom dođe da kuva, isto se ponašao sa drugim devojkama - govorio je Car.
Čorba mi nije dao pvood da budem ljubomorna. Čorba je ispao loš prema meni kad me nije zaštitio. Nikad je to Cici ne bih uradila. Imao je on sleng, to je više bilo u sprdnji. Hteli su da sruše odnos drugi, pa su gasirali. Možda nije bio zaljubljen, ja sam bila zaljubljena - pričala je Maja.
Uvek se postavljalo pitanje koja je tajna... Ne znam da li je problem u muškarcima. Ja nemam strategiju, ne znamzašto je takva bila, verovatno je do muškarca - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.