AKTUELNO

Opšti haos za crnim stolom!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Dejana Dragojevića.

Da li ikad pomisliš da je Dalila ostala sa Carem da te ne bi pogledala? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, prolazi mi to kroz glavu. Sigurno se ne bi desilo ovo...
Kako se osećaš kao utešna nagrada? - pitala je voditeljka.
Ne znam, jako se čudno osećam. Ne znam da li sam utešna nagrada, ne znam da li odnos može da se obnovi ili ne i da li je čisto ili ne. Iz situacije sa početka, ja sam u zabludi. Potrebno je vreme koje će pokazati da li je ona iskrena, on ili ja. Vidim da je iz odnosa izašla utučena, ona nije bila kad sam ja bila. Ja to kažem i prebacim joj. Nejasno mi je i ne postoji opravdanje da ona sad ima potrebu da mi komentariše, a u tim trenucima ju je bolelo uvo. Radila je stvari koje su mnogo gore uticale od mene. Mene niti može neko da razume, niti da kapira. Da sam mogao da nađem ovde nekog sebi, verovatno bih našao, kao što je ona našla neku sreću. Da li se ona igra ili ne, ko se sa kim igra, ja pojma nemam - govorio je Dejan.
Zato i deluje da se sprdaš, jer za ženu koju kažeš da voliš kažeš da ne znaš da li se igra sa tobom, a opet ona ispada dželat - ubacio se Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja glava, svaka sitnica mi da za pravo, a kad sednem sa njom i pogledam je u oči, vidim da je to drugačije.
Ja sam ista od početka ulaska u Zadrugu, ništa se promenila nisam - doala je Dalila.
Komunikacija nije nada u pomirenje - pravdao se on.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako možeš da sediš sa njom i razgovaraš sa njom? - pitala je Ivana Šopić.
Bude mi žao - rekla je ona.
On je i meni postao misterija - dodala je Dalila.
On bi sad ustao da kaže da bi se pomirio sa tobom, ali ne zna da li će izolacija sa Filipom da donese neki klip - ubacila se Sandra.
Ne... Odnos kao odnos, da li u vezi ili ne, moj prilazak njoj je istinski od srca, kao čoveku, ali smatram da bi me povredilo sve što bi me vratilo, bili prijatelji, korektni odnosi ili vezi. To bi me vratilo na početak mog razmišljanja - govorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona ima pravo da se po*ebe sa petoro i da se vrati tebi, ako je ti puštaš. Problem je što je ti puštaš - rekao je Đedović.
Ja se ne plašim pomirenja sa Carem, jer pretpostavljam da to može biti. Plašim se svojih rekacija. Ja sa njom da sad ne pričam i da se to desi, prošao bih isto i još gore bi mi bilo - govorio je Dejan.
Šta ako dođe do tvog i mog pomirenja? - pitala je Dalila.
Ne može da dođe do našeg pomirenja. Ne znaš šta može biti za šest meseci... Moram da očistim svoj mozak - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajde ti na čistilište - odbrusila je ona.
Ajde, doviđenja i prijatno. Jasno mi je sad sve. Ja smatram da bi bilo kakav kontakt mogao da me vrati na poečtak, bio ja sa njom ili ne - dodao je Dejan.
Ponovo ucena za mene, jako dobro znaš šta pričaš. On meni nameće da ako ja nešto budem uradila ću dobiti grižu savest. Zadužuje me svojoj dobrotom. Vidi da ti ja nešto kažem, neće moći! Nećeš sa mnom igrati tu poziciju, ili ćeš biti sa mnom ili ću raditi stvari koje hoću ako nisi sa mnom - pretila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo ne ucenjujem te, ja ti prići neću, komunicirati nećemo od danas - nastavio je Dragojević.
Koliko je čudno što hoće on da se pomiri, toliko je čudno što hoće i ona - ubacio se Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga