AKTUELNO

Nije mogla da veruje šta ju je snašlo!

Pevačica Dušica Grabović, inače bivša učesnica sedme sezone "Farme", trenutno odmara na crnogorskom primorju gde je želela da se u potpunosti opusti i zaboravi na sve probleme i stresove, u čemu ipak nije uspela.

Foto: Instagram

Odmor su joj pokvarile za sada nepoznate osobe koje su pevačici izbušile gume na njenom automobilu, što ju je prilično iznerviralo. Na svu sreću, pronašla je momke dobre volje koji su joj pomogli da problem reši u što kraćem roku, a Dušica je o ovoj nemiloj situaciji izvestila pratioce na Instagramu.

Pročitajte još... LIŽU SE, SLIKAJU GOLI: Nakon prepiske sa Lukasom, procurele EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE Ane i Darka!

Neko mi je danas namerno probušio gumu i pored toliko Crnogoraca jedino su mi ova dva divna momka pritekla u pomoć - napisala je pevačica i zahvalila se na pomoći.

Foto: Instagram

Pozvali smo pevačicu kako bismo proverili kome je to stala na žulj, a ona nam je otkrila na koga sumnja.

Foto: Nenad Borisavljević

- Bila sam kod prijatelja na plaži blizu Tivta i nedaleko od mene je ležala sadašnja devojka mog bivšeg dečka. U jednom trenutku sam primetila da su se ona i drugarica nešto uzmuvale, ali mi ni na kraj pameti nije palo da bi mogle da naprave takvu glupost. Kada sam krenula sa plaže i došla do auta, imala sam šta i da vidim. Od osam parkiranih automobila samo je moj imao izbušenu gumu. Šta reći?! - rekla je Dušica u dahu i dodala:

Foto: Nenad Borisavljević

- Očigledno da sam joj i dalje trn u oku, ali baviti se ovako niskim i malicioznim stvarima je krajnje bolesno. Sva sreća pa je nekoliko momaka priletelo odmah u pomoć. Guma je zamenjena, ali njen mozak ona nikada neće moći da promeni. Nisam se nimalo potresla, a osoba o kojoj pričam će se sama prepoznati jer sam čula da redovno prati vaš portal - rekla nam je na kraju razgovora nasmejana Dušica koja je, ipak, uspela da ovaj ružan događaj ostavi iza sebe.

D. Tanasijević

#Automobil

#Crna Gora

#Dušica Grabović

#Letovanje

#Opomena

#pevačica

'