AKTUELNO

Obezbeđenje je imalo puno ruke posla!

Sinoć je u Zadruzi održana još jedna emisija "Pitanja gledalaca" koja zadrugarima nije dala mira. Voditelj Milan Milošević je ukućanima postavljao pitanja koja ste vi postavljali na zvaličnoj Fejsbuk stranici Zadruge! Na samom početku, Dejan Dragojević i Stefan Karić su započeli brutalnu svađu:

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Žao mi je što se on ovako brine, to treba Jovana da se zabrine. On pozdravlja njegovu deovjku Jovanu, pa komentariše život mene i Dalile. Kakav si sa vremenom? Ne mora tako ljubomoru direktno da iskazuje, može malo da prikrije. On će da prikaže ovako ljubomoru, zato što mu se ona sviđa. Ja sam sa Dalilom izgladio odnose, da bi i njoj i meni bilo lakše. Smatram da imam potrebu da joj pomognem kad vidim da je loše. gledaoci imaju pravo da misle, rekao sam da ću joj prići onda kad se budem osetio da mogu. Jedan period nisam smeo da joj priđem, okretao sam glavu od nje i Filipa. Moj prilazak njoj ruši sve ono što su govorili da kalkuliše. Sada se ne možemo posvađati da lete flaše, ali šta bude biće. Treba da prođe vreme - rekao je Dejan.
On može da kaže šta hoće, ništa što on kaže se ne uzima zdravo za gotovo. Kad je on tako lako odbacio i odgurnuo prijatelje koji su ovde bili za njega. Oni da znaju kolika je moja ljubav, čupali bi kosu sa glave. Možete samo da trpite svoja strana, a ja se izvinjavam Mikiju, bio si za sve u pravu. Ove godine ću pokazati - rekao je Stefan.

Maja Marinković poletela je za Filipom Carem u pušionicu nakon što je on rekao da je morao da bude intiman sa njom. Iako je on držao vrata, ona je uspela da uđe i počela da ga poliva vodom i preti.

Rekao sam da sam morao, da sam imao emociju. Popušićeš mi ku**c - rekao je Car.
Mene niko neće sprdati, tako prolaze ljudi koji pokušaju da se sprdaju sa mnom... Ti se plašiš mačaka - rekla je Maja
Rekao mi je Milan da sam se zakleo pa sam imao se*s, da morao sam da imam taj se*s, nisam se mogao obuzdati - rekao je Car.
Nisi ti meni niko i ništa da se ja tebi pravdam... Ti moje ime i to što si pokušao da se sprdaš, život će ti ovde postati pakao - rekla je Maja.
Ja znam zašto nisam mogao da vidim porodicu. Nisam se mogao maknuti od ove osobe, kod svoje porodice u Novi Sad sam je vodio. Zvala je sve, gde god smo se nalazili, pa se šaltala po žbunovima - rekao je Car.
Ma šta pričaš bre ti, kako može tebi problem da bude devojka od 50 kilograma?...Rekla sam da je Čorba ispao indijanac za neke stvari, ali nije pi**a. Ja vrlo dobro znam da procenim ko će mene da iskoristi. Doteraću te do ludila, tanak si na živcima. Da l' si ti normalan? Meni sada da padne plafon na glavu, preživela bih, jer ono što sam preživela sa ovim čovekom (Janjušem), pa sve je ovo limunada - rekla je Maja.

Maja Marinković ponovo je doživela pomračenje i započela novu svađu sa Filipom Carem. Njih dvoje su se žestoko vređali, a onda je ona započela polivanje vodom, a Car je uzvratio istom merom.

Je*em ti sve na svetu, sve ćeš da vidiš i reći ću istinu i kako stvari stoje! Tebe sam je*o da bih se pomerio od nje! Ti si ku*va za je*anje - govorio je on.
Pljulj mamu svoju koja te je napravila tako debelog - odbrusila je ona.

Neposredno nakon završetka emisije ''Pitanja gledalaca'', Maja Marinković i Filip Car nisu prestajali sa svojim sukobom, pa su samo promenili lokaciju na imanju. Naime, prešli su u radionicu, pa su počeli još jednu maratonsku raspravu:

Ti si veliki mangup iz Crikvenice e - rekla je Maja.
Ti misliš da sam ja pi**a i jaj**a, a ja mislim da si ti ku**a - rekao je Car.

Bviši ljubavni par Dalila i Dejan Dragojević su nakon emisije otišli u pab "Prijatelji" gde su započeli svoj maratonski razgovor, Dejan je završio u suzama dok je Dalila sve vreme pokušavala da nađe prave reči za njega i pokuša da ga uteši.

Ja sam pi*ka, trebao sam da komentarišem i drugačije bi sve bilo. Ja nisam bio takav do skoro, a od skoro jesam. Ako ja kažem nešto što joj ne paše ušima, odmah haos, prošlo je vreme kad je to moglo - ludeo je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam svesna da me niko neće voleti kao što si me voleo ti, ja to znam i to osećam, ne može niko da ospori. Situacije koje se sad dešavaju, nisu mi jasne. Ja sam kriva što sam te povredila, ja znam kako ću se nositi sa tim i kako se nosim, ali ja ti garantujem da nikad više neću uraditi bilo šta što može da te povredi na bilo koji način. Isto tako neću ni sebi da dozvolim da me neko povredi na takav način. - rekla je Dalila.
Promenilo se sve, glava mi je drugačija. Kako si navikla na neke stvari ja to ne mogu da radim, a imam želju da ti pomognem i da ti bude lakše ovde, i meni i tebi. Ne želim ti ništa loše, šta god da je bilo - objašnjavao je Dejan.
Ako ćeš da mi prilaziš samo zato što hoćeš da me utešiš, a nije iskreno i nije pravo... Ako će se dešavati stvari koje su se dešavale, ja sa tobom ne moug da budem ni u prijateljskom odnosu - nastavila je Dalila.

Maja i Car su nastavili svoju raspravu. Njihov sukob je doživeo vrhunac u dvorištu Zadruge gde su se gađali, polivali i pljuvali.

Pošto je Filip Car odlučio da svojoj bivšoj devojci ''lupi kontru'' tako što će da se zatvoriti u pušionicu sa Anom Jovanović i Tarom Simov, to njoj nije dalo mira. Naime, Maja Marinković je pokušala da uđe, što je uspela, ali je obezbeđenje odmah ušlo.

Maja Marinković otišla je do Filipa Car akoji je bio u spavaćoj sobi, pa mu je tom prilikom saopštila da je polila njjegov krevet u izolaciji:

Koje su ti to klošarke fore koje radiš - ponavljala je Maja.
Zola imaš cigaru... Šta je tužna faca, pa radi šta hoćeš, ti si mangup. - rekao je Car.

Autor: N.V.