AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

Emisija ''Pitanja gledalaca'' je u toku, a voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje Dejanu Dragojeviću:

Dejane, pametan si namazan dečko veoma. Ako si izračunao da ti treba Dalila, ne daj da te razdvoje od nje - glasilo je pitanje.
Ja ništa nisam računao, niti sam kalkulisao i računao. Svi to komentarišu, ali ću prosto raditi po svojim osećajima. Kad kažem šta vidim, kvarim sreću, a kad ne komentarišem ćutim. Uvek ću stajati pri svojim stavovima - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si pričao ka dje već prošlo, sve si radio kad je već zakasnelo - drao se Miki.
Vreme postoji posebno za sve nas - rekao je Dejan.
To što te je žena ostavila, ne menja mi mišljenje o tebi. Misliš i dalje sve o ovim ljudima ovde, kvaran si - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si se isto klao sa Sandrom Čaprić pa si se ulizivao za 3.000 dinara - rekao je Dejan.
Žena te je zato i ostavila, zato što zna koliko si kvaran. To što ti se desila nesreća, zabole me ku**c - rekao je Miki.
Laži su kad ti držiš pridike, a onda odeš, pa istučeš nekoga. Probao si da okreneš Tomovića, on te obrnuo kao giros. Svaka moja svađa sa svima stoji, ali ti hoćeš da me predstaviš onako kako me vidiš. Maniplušeš ti ljudima. Ja sam se sa njom pomirio zbog sebe. Pravo vreme je kad se dešava nešto... - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona ne može biti kvarna kao sa tobom, jer ja sebi to ne dozvoljavam - rekao je Car.
Pa dobro i ti si kvaran prema Maji. Miki je imao potrebu da napomene moje svađe, jesam se svađao i tukao, to ne može da se obriše. Pravo vreme je kada zazvoni ono zvono, on ne dođe, ali posle odgovori na ono što se desilo. Ja sam u tim trenucima i mršavio i sve... Miki ima pravo da komentariše sve - rekao je Dejan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga