AKTUELNO

Nije ovo očekivao!

Emisija ''Pitanja gledalaca'' je u toku, a Filip Car nastavio je sa sovjim izlaganjem vezanim za ispoljavanje emocija u emisiji ''Amidži šou'':

Tada u Amidžiju, bilo mi je nelagodno, čovek sam od krivi i od mesa. Sa njom mogu samo da se sprdam, jer je ona čista sprdačina, napravila je i od muža i od svih. Mene ova žena ne zanima, nemojte mi je stavljati na leđa. Ja sam sa Majom bio iz čiste emocije, Dalila nula. Meni kad je Dalila rekla da hrčem, nisam odreagovao. Ja sada da mogu da budem sa Dalilom, kajne Dejan - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma ajde, mnogo si se ti usp**io na to da možeš da budeš sa kim hoćeš - rekla je Dalila.
Ti bi volela da ti ja dokažem drugačije, ali kajne...Voleo bih da mi bude ekranizovan ceo razgovor sa Đedovićem, znam šta sam pričao - rekao je Car.
Ja sam to rekla kad on nije bio u emsiji. Ispričala sam pred svima - rekla je Dalila

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče te situacije, mene kad neko napadne, ili brzo priznam ili nešto drugo. Ja samo za jednim žalim, a to je što sam sa ovom osobom ušao u neki odnos i što sam onom momku priredio sve ono što sam priredio. Mene neće niko vratiti nekim foricama Dalili, nema ništa od toga - rekao je Car.
Sada si sam priznao da si lagao za Amidži - rekao je Milan.
Dalila je rekla Maji da ne bude luda i da nije bilo baš sve tako kako je rekao - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Skočila je Dalila na mene, a sedeo sam ovde sa Sandrom rešić, pa mi je pretila da će reći ono što se desilo u Amidžiju - rekao je Car.
Kontejneru obični - rekla je Dalila.
Marko neke stvari mi se ne sviđaju, pa zbog toga ne pričam sa ljudima. Ni jednom nisam to rekao, a ti si rekao da je moglo da se završi brakom i decom, pa sam rekao da je moguće - rekao je Car.

Marko Đedović ustao je da prokomentariše:

Ko, šta, kako je rekao, nije rekao? Možemo da pričamo šta hoćemo, ali mene ta natezanja ne zanimaju. Vidi Milane... - započeo je Đedović, ali ga je Dalila prekinula:

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj ti meni da komentarišeš meni ovde ovo - prodrala se Dalila na Irmu.
Ti da si pametna, shvatila bi šta sam htela da ti kažem - rekla je Irma.
Mi se razmimoilazimo kod mog mišljenja i mog zaključka, ali može da kaže šta mislio. Ja tako mislim, ne mogu da mislim kako tebi i ovim ljudima odgovara. Neka si ti i pet minuta pričao. Mi smo završili ovde priču, prešli smo u sobu, ti si meni rekao: ''Da se ovo ovako nije završilo, znaš kako bi se završilo'', rekao sam decom i brakom, ti si se samo nasmejao - rekao je Đedović.
Ne nisam tako rekao - rekao je Car.
Ma ti se gubiš u svojim lažima - uskočila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne volim ja te igre rečima - rekao je Car.

Filip Car se okrenuo ka Maji, pa joj je poručio:

Biću sa Irmom, ali sa Dalilom neću. Za mene nema loš čovek. Da, kao partner jesi - rekao je Car Maji.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja loš čovek? Sram te bilo - rekla je Maja.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga