AKTUELNO

Haos se nastavlja!

Emisija ''Pitanja gledalaca'' je u toku, a voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje 

Dragi Dejane, da li ikad pomisliš da je Dalila ostala sa Carem, da te ne bi ni pogledala - glasilo je pitanje.
Ja bih samo da se izvinim Stefanu za Jovanu što sam mu spominjao. Da je bilo tako kako je i rečeno, ne bi bilo tako kako je sada. Ne bi se tako odvijalo, da je nastavila tako onim tempom bilo bi katastrofalno. Ja to sve znam, ja njoj i prebacim neke sitaucije kojih sam bio svestan u svojim lomovima. Znam da ne bi bilo ovako da su nastavili sovjim odnosom. ja sam se sebi okrenuo. Živim sa njom u kući, ne mogu da je izbegavam, ali je došlo do tog razgovora. Ne kažem da ne može meni šolja da poleti u glavu, niti da ću da je polijem - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Bio sam za to da ona sedne da razgovora sa njim, itekako sam bio za to. Kad sam ja to izgovarao ispalo je da se perem od toga, ali prosto nemam od čega. Mislim da Dalila baca prašinu u oči, kao što je meni bacala prašinu. Ne znam koga ona voli, ne mogu ući u njenu glavu. Mislim da više voli njega, ali je sama rekla da je veću strast osetila prema meni. Ustani i reci lepo da bi želela da se pomiriš sa njim, a ne ovako
D*vaj ga ti - rekla je Dalila.
On treba da se okrene porodici. Kad Dejan uradi nešo što je u ovom momentu naglo, možda je rano za te neke stvari, zadrugari reaguju na te neke stvari - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da onog trenutka kad budem čist da mogu da stanem ispred nje i razgovaram, ja ču to uraditi. Čist u smislu da ne mogu da zaplačem i da imam neki slom - rekao je Dejan.
Je l' to znači da me ne voliš više - pitala je Dalila.
Ne ne znači to. Volim je kao čoveka i kao ženu - rekao je Dejan.
Dejan treba ovako da se ponaša shodno vremenu koje mu dolazi. Sa Dejanom moraš lagano, jer ipak Dejane, ovi su te ljudi branili i bili uz tebe. Devojka je slobodna žena. Kad je Maja priznala, nju niko nije vređao. Trebate komentarisati, ali ne trebate vređati. Sedi dole budaletino jedna nepismena - posavetovao ga je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo idem da pušim, postidela sam se. Ja je ni jednom nisam povredila, a ti to meni kažeš. Nit sam joj pomenula porodicu, niti išta - rekla je Sandra.
Ako je Maja imala se*s sa Carem pre dve noći, šta je Dalila tu kriva? Zato sam je**o mater Sandri. Devojka nije ništa imala pre tog braka, lepo je sve priznala - drao se Mića.
Matora, da čujemo tebe... Šta misliš? - pitao je Milan

Foto: TV Pink Printscreen

Svašta će njemu prolaziti kroz glavu. Da nije ušla Maja, prelazili bi jedno drugom preko uvreda, i to bi se razvlačilo. Nisam bila uključena par dana, bila sam ljuta na Dalilu i danas su mi prepričali sve. Bila je svađa sa Majom, bili su pogledi, smejali i peckali se. Ti znaš da Dalila gleda sve, gleda u Miću, a on sve to radi da bi izazvao Dalilinu reakciju.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga