AKTUELNO

Ona sve vreme sa nevericom slušala gostovanje!

Prvi gosti današnje emisije radio "Amnezija" bili su Maja Marinković i Filip Car, koji su prethodno odbili da gostuju kod Baneta Čolaka, ali su se predomislili.

Kako komentarišeš to da ste imali odnose pred Dalilom, kao da ste bili u istom krevetu? - pitao je Čolak Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvu nedelju nije trebalo jer sam raskinuo sa Dalilom, drugu jer je Janjuš bio treću, treću jer je Dalila. Da je tako, znajući kako će me u izolaciju, ne bi trebalo da imam 3 meseca. Ja se više ne zgražavam ni na šta, ja sam takav - rekao je Car.
Čorba kaže da ga je Maja cimala dok je bila sa tobom - rekao je Bane.
To nije istina, bila je 24 sata sa mnom, jedino... Ja mislim da nije to istina. Znam da kad ju je Bora prvi put nazvao, da nije imala njegov broj. Ne bih ulazio u to. Ja nemam dobro mišljenje o Čorbi, nismo u odnosima. On će imati neko poštovanje, ne diram ga, možemo imati obostrano poštovanje, korektno. Nepotrebno je da se prepiremo, naročito u vezi Maje. To je više njihova neka stvari, mislim da su je već rešili. Vidim da on nije nešto zainteresovan da to prvi potiče. Njoj imam pravo da zamerim, njemu nema - dodao je Filip.
Da li sumnjaš u to da Maja baca namerno fore? - pitao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima ona te klošarske fore, tako se ponašaju samo muškarci, gledam to da ispravim. Budem li video da se tako ponaša, vraćam puta pet. Ona je transparentna, kad ima emocije to pokazuje, ali ima to u sebi da provocira. Video sam to na novinarima - govorio je Car.
Majo, Filip je rekao da mu je krivo što je onako završio sa Dalilom, što je napravio sr*nje, rekao one stvari. Da li misliš da je 100% raskrstio sa Dalilom? - pitao je Bane Maju.
On je jako nestalan. Ne mislim da ima lošu nameru prema meni, ali je jako bezobrazan, zato dolazi do toga do čega dolazi. Vidi ovako, ja da nešto hoću, mene sveti Petar ne bi sprečio. To će tako biti i nikako drugačije. Mene bajate priče ne zanimaju. Moja je greška što sam ponovoila neke stvari, ali sada da se nešto pravdam za privatni život, dok su oni mnogo grešniji ispali prema meni. Uopšte ne bih davala puno prostora, dala sam isuviše materijala da se neke stvari potenciraju - istakla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Care, kako vidiš to što je Dalila odbila izolaciju sa Dejanom, a sa tobom ne? - pitao je Čolak.
Mislim da je terala inat i ponos sa tim, bezveze je izgubila pare. Što se tiče s*ksa, neka mi zna biti nje žao, što je sebi dozvolila ono sa mnom i ja sa njom. Gumicom bih izbrisao sebe i nju i vratio je Dejanu kako je bilo na početku. Da smo bili napolju, da su stvari drugačije, da sam ja imao dojam da je ona osoba kao na početku, da me nije grizla savest, možda bi to dosta bilo ozbiljine. Druže, ona čuje s*ks, budna je, izađi van. Ja sam prošle godine ušao kad su Mina i Fran imali, izašao - istakao je Car.
Da li ti je bila veća strast sa Majom ili Dalilom, pošto si rekao da nikada nisi osećao eksploziju kao sa Dalilom? - pitao je Bane.
Da, rekao sam da sam se osećao kao dečak, mesec dana je trajalo to muvanje - govorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, koliko veruješ Caru? - pitao je Bane.
50% - rekla je Maja.
Malo je neobično što mi ni ona ni drugi ne veruju. Maja je dosta nepoverljiva, slična je meni. Ja sam uvek tako, da budem korak ispred njih, znam samo da zapalim, da pobegnem. Mene Dalila ne zanima. Ja sam rekao da Dejanu nije dobro da se pomiri sa njom, ali prava ljubav će pobediti, oni će na kraju završiti zajedno, on će joj oprostiti - rekao je Car.
Ja imam drugačije mišljenje. Ja razumem emocije i kad neko voli, ali postoje neke stvari preko kojih ne može da se pređe. To je porodica. Ne možeš da voliš nekoga kada mu takve gnusne stvari radiš! Ne možeš da voliš osobu ako dozvoliš da radiš takve stvari, još gore, ti pljuješ po sebi ako pređeš takve stvari. Kraj i tačka - dodala je Marinkovićeva.

Car je na kraju izjavio da je Maja bolji čovek od Dalile, ali da ima problema sa posesivnošću i agresijom.

Majo, ko je bolji čovek, Janjuš ili Čorba? - pitao je Bane.
Čorba - odgovorila je Maja.
Care, da moraš da biraš, sa kim bi u provod, Dejanom ili Janjušem? Ko ima čvršći stav, Anđela ili Dalila - pitao je Čolak.
Janjušem. Dalila ima svoje stavove, ali se malo pogubila. Mislim da će se vratiti, ali Anđela je zbilja najozbiljnija devojka u kući - odgovorio je Filip.

Car je na kraju u tri reči opisao Maju kao ludu, agresivnu i pozitivnu, a ona njega kao k*rvara, jako dobrog čoveka u prijateljstvu i transparentnog, iako smatra da je manipulator u vezama. Car je ponovo rekao da se ne kaje što je imao s*ks i pred Dalilom i Janjušem, ali da ga je sramota što ne može da obuzda strast i što to mora da gleda njegovo buduće dete i porodica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.