AKTUELNO

Ništa je ne zanima!

Maja Marinković i Filip Car su nastavili svoju maratonsku svađu u izolaciji.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve ovo što radiš su samo izgovori, sve to namerno radiš - rekla je Maja.
Ne mogu da trpim da budem u istom košu sa Čorbom i da slušam te gluposti, da se na meni iživljavaš, štipaš, tučeš - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Istina je da ja ne mogu preživljavati neke stvari koje ti meni priređuješ. Ne mogu da trpim da ti gledaš Janjuša i Čorbu, a da mene tučeš i čupaš - govorio je Filip.
Ma daj molim te ljudi ti se smeju, svi znaju da sam bila ironična - rekla je Maja.
Ti nemaš poverenja u mene uopšte, da si pametna treba da me pustiš pa da vidiš šta će biti, ja se više za tebe plašim šta ćeš i kako tamo u dnevnoj sobi - izjavio je Car.
Naravno da ne mogu da te pustim, kad nemam poverenja - odgovorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da hoću da budem sa Dalilom, sada bih pričao sa njom, ti bi sve polupala i otišla u zatvor a ja bih bio sa njom, samo da želim - rekao je Car.
Ma nemoj, ti ćeš meni to da kažeš - vikala je Maja.
Da sam hteo da budem sa njom ne bih sada pričao sa tobom. Ja sam se pomirio sa tobom jer tebe više volim od svih ovde i jer mi je bilo lepo, ali sada želim da budem sam. Ti kako hoćeš, ako hoćeš spavaj ovde, ali pored mene nećeš leći, spavaćeš sa strane - rekao je Car.
Ti si bez pardona došao da je čekaš ovde u pola šest, a ja kad te ja molim da dođeš ti ništa. Ja tebe volim a ti mene iskorišćavaš - dodala je Maja.
Možeš li se pomeriti od mene? - pitao je Filip.
Ne mogu - odbrusila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga