AKTUELNO

Emotivno!

U toku je emisija Pretres nedelje sa Darkom Tanasijevićem, voditelj je dao reč Filipu Caru, kako bi prokomentarisao odnos sa Dalilom Dragojević i razgovor sa Markom Đedovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda nije ona go*no kao što ja mislim, možda je samo bila mnogo gnevna. Možda sve to što je rekla o Dejanu je bilo samo to zato što je vukao unazad onda kada je poželela da ide napred. To je nešto o čemu smo pričali. Sve je to možda posledica nezadovoljstva, a ne dokaz da je loš čovek... - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda su oni sve to predstavljali idilično, a zapravo nije tako. Sa njom i sa mnom su se znale stvari i uvek je sve bilo transparentno. Neću više nikada uticati na taj odnos, kakav bi bio ja da joj dajem lažnu nadu... Imao sam grižu savesti prema njemu priznajem i to je uticalo na mene. Došla je i Maja sa kojom sam bio napolju i to je to. Ne želim da budem sa njom i da se to više potencira, jer mi nemamo zdrave temelje i ne bismo bili srećni. Nismo jedno za drugo i to je jasno. Nije to sreća i ne želim više da polemišem o tome, ja njoj želim sreću bila sa Dejanom ili sa nekim drugim. Dejan sve što radi sada ima prava, jer je povređen čovek i dugo je bio sa njom, kada nosiš kamen u džepu navikneš se na njega a ne na nekoga sa kim živiš. Ja sam slobodan, muško sam, imao sa prava da se zaljubim u koju god ženu ovde. Ne žalim što sam izašao iz tog odnosa jer mislim da bi se gore završilo nego ovo sa Dejanom - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan je vrlo jednostavan, voli je i pati za njom. On bi se pomirio sa njom ali ne može jer to što je ona uradila nije baš teoretski za oprostiti. Mislim da treba da se da prostora Dejanu i Dalili sada, da razmisle o svemu. Treba da se puste malo da bi bili realniji i videli mnogo toga. Uvek će njihov odnos biti bolji nego moj i njen. Svakako ne želim da budem sa njom, jer da želim svet bi okrenuo da bude tako. Iskreno žalim za sve što sam im napravio, ali oni od toga sada nemaju ništa. Nekada moje ludosti utiću katastrofalno na druge ljude, to mi je najviše žao, ja sam sam po sebi problem. Ne želim da im stanem na put i ne želim biti prepreka ni njima ni bilo kome - nastavio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga