AKTUELNO

Haos!

Voditelj Darko Tanasijević podigao je Dalilu Dragojević u emisiji "Izbor potrčka", kako bi sa njom porazgovarao o današnjoj svađi sa Dinom Dizdarevićem i Matejom Matijevićem.

Sa Matejom nisam bila u kontaktu od one svađe, sa Dinom jesam. Danas mu je Sandra rekla da je ulizica, da se ulizuje meni, okrenuo se i pitao me, ja sam se našalila da se ulizuje. Opsovao me, ja sam rekla da ne može da spava pored mene, sklonila posteljinu, Mateja je krenuo da dobacuje, pa sam se posvađala sa njim. Rekao mi je da se ponašam kao neko ko je osvojio neku nagradu, a ne kao osoba koja je prevarila muža, a to mi nije pričao ranije, pričao je da će mi pomoći da se izdignem. Ali nema veze. Ja sam se Dinu danas izvinila, spavaće gde je i spavao, jutros mi je napravio i doručak dok sam spavala... Imam svoje ispade, ali rekla sam mu da prepiše to mom raspoloženju, da se ne peca na svaku reč koju kažem, jer tako ne mislim. A Mateja je rekao to što je rekao, ne uzimam mu za zlo, ali ako smo u prijateljskim odnosima, treba onda tako da kaže, a ne da mi priča da će biti tu, da će mi pomoći da se izdignem. Ja sam rekla da se previše istripovao, da ne znam šta mu se deševa, da je ovde na Tarin račun, da treba da joj ljubi stopala - pričala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi daleko od istine - ubacila se Tara.
Malo mi je izvukao živac, htela sam da kažem svašta nešto, ali ću zadržati to u sebi. Vezano za neku njegovu vezu, ali to su tajne koje ću čuvati - dodala je Dragojevićka.
To što ona aludira, ja sam rekao da ne volim kako se Anđela ljubi i da ne zna da igra, da pleše. Eto, ne volim da me neko drži u šaci i da priča nešto za mene - rekao je Mateja.
Glavni razlog raskida je što Anđela ne zna da se ljubi i što nema ritma za ples, to su stvari koje ga ne rade. Uglavnom, naš sukob je nastao jer sam bila onog dana bahata, bezobrazna, tako da to je to. Izletela sam, htela sam da kažem taj glavni razlog raskida, ali sam progutala to - pričala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

To nije glavni raskid, a to si ti prvo konstatovala, rekla je: "Znam ja šta je problem" - odgovorio je Matijević.
Da, ja sam rekla: "Znam zašto si raskinuo, ima nešto što ne štima". Pa je to rekao. Ja imam teoriju, da devojka koja nema ritam za ples, tj. osećaja za ples, da nije dobra u krevetu. Pričali smo i aj sam rekla da pretpostavljam razlog raskida - govorila je Dragojevićka.
I onda je rekla: "Ja ću da ćutim, volela bih da se još neko zaj*be sa Anđelom", misleći na Dejana. Nije rekla, ali to je moje mišljenje - nastavio je Mateja.
Uglavnom, on mi je potvrdio da ne zna da se ljubi, rekao mi je da se zakunem da neću reći to. Nije potvrdio, ali se nasmejao. Uglavnom, to je to - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam tad bio u lošim odnosima sa Anđelom, to su stvari nepoklapanja neke - istakao je Mateja.
Uglavnom, to je razlog raskida, jer ona ne zna da se ljubi - rekla je Dalila.
Skrećeš sa teme - ponovio je Matijević.
Nemam adekvatan komentar, prvi put čujem ovo. Ako je to njegovo mišljenje, ja njega neću vređati. Svako može da se ne poklopi sa drugom osobom, ako on tako smatra, hvala mu na tome, cenim iskreno mišljenje. A ovo za Dalilu, to govori o njoj - bila je šokirana Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.