AKTUELNO

Nova saznanja!

Poznata influenserka Kristina Kika Đukić, biće sahranjena na groblju Lešće u Beogradu u utorak, 14. decembra u 13 časova. Iako se isprva pojavila informacija da je mlada influenserka izvršila samoubistvo, pojavio se dokaz koji to demantuje.

Foto: Instagram.com/kikax3

Naime, Kristini će pre nego što bude sahranjena biti održano opelo, a poznato je da se osobama koje izvrše samoubistvo ne drži opelo. Ipak, postoje slučajevi kada se samoubicama opelo ipak čita, ali to opelo mora da odobri patrijarh - kažu iz Patrijaršije.

- Porodice samoubica šalju zahtev za opelo parohijskom svešteniku, koji ga potom prosleđuje Patrijaršiji. Ukoliko ga patrijarh odobri, čita se opelo za oproštaj greha. Obično se to odobrava kada su u pitanju mladi ljudi koji su se ubili.

Na Pravoslavno bogoslovskom fakultetu objašnjavaju da se ovo opelo drži i u slučajevima kada samoubistvo nije počinjeno iz volje, nego iz nužde.

Foto: Instagram.com/kikax3

S druge strane, medijski ekipe su se našla na licu mesta, ispred Kikinog porodičnog doma, i tamo su zatekli Kikinu majku. Ona je tom prilikom izjavila da je besna, jer je zbog raznih priča o samoubistvu skoro došla u situaciju da "postoji rizik da se opelo ne održi". Takođe, izjavila je da će u jednom trenutku sve biti objavljeno i da će progovoriti o svemu.

Intervjue i izjave ne želim da dajem, jer sam besna i ljuta sam na ljude i medije. Narod priča svoju priču, svi su objavili da mi je ćerka izvršila samoubistvo, pre nego što su stigli bilo kakvi zvanični nalazi. Zbog svakakvih priča sam došla u situaciju da postoji rizik da mi se detetu opelo ne održi. To je strašno, strašno šta se dešava. U jednom trenutku će sve biti objavljeno i progoviriću o svemu. Sad nisam u stanju, niko me ne zanima i ne želim nikoga da vidim - poručila je Nataša, Kristinina majka.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, Kristina Kika Đukić imala je depresivne momente, o čemu svedoče i njeni prijatelji i kolege sa Jutjuba. Poznata influenserka imala je obračune sa njenim kolegama, među kojima se našao i Bogdan Ilić, zvani Baka Prase, koji je preksinoć davao izjavu u policiji, povodom sumnji da je on doprineo da Kristina krene lošim putem.

Foto: TV PINK PRINTSCREEN/Instagram.com/KIKAX3

Autor: P.R.