AKTUELNO

Nije mu bilo lako!

Pevač Željko Samardžić dugo se nije pojavljivao u javnosti i pred kamerama sedme sile, a sada je odlučio da u emisiji "Premijera - Vikend Specijal" kod Bojane Lazić i Tijane Price progovori o privatnom životu i problemima s kojima se susretao.

Foto: TV Pink Printscreen

Željko je, naime, pre osam godina saznao da ima probleme štitne žlezde, zbog čega su mu lekari savetovali da promeni način života i da se posveti svom zdravlju. On je to poslušao i počeo više da brine o sebi, a sada je otkrio da nije odmah znao o čemu se radi.

To je neko prošlo vreme... I to nije više problem. Pijem tablete. Dešavalo se da budem našminkan pred koncert, pred nastup, i da budem u goloj vodi. Uvek sam mislio da je do neke toplote, čak i kad sam mršav bio, ja sam se stalno znojio. Trajalo je to godinama, išao sam u Sremsku Karlovcu kako bih operisao znojne žlezde, mislio sam da imam problem s tim - priča Željko, pa nastavlja:
Na kraju se otkrilo da je problem štitna žlezda, imam taj hašimoto, ali uzimam terapiju i boriću se sa tim dokle god sam živ, ništa me neće zaustaviti. Ova bolest dolazi od stresa, ja sam uvek bio u drugom gradu iz dana u dan, ali ja volim taj posao, i kada sam umoran, uvek dobijam neku inekciju sreće kada kročim na binu i zapevam. Ipak, ljudi ne znaju koliko je bilo potebno i vremene i odricanja mnogo toga zbog ovog posla, nije lako - zaključuje Samardžić u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Željko Samardžić