AKTUELNO

Iskren!

Bivši zadrugar i fitnes trener, David Dragojević, odlučio je da napusti rodno mesto i bar nakratko doživi zimske čarolije na zavejanom Kopaoniku, a pred kamerama emisije "Premijera - Vikend Specijal" otkrio je kako se oseća.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, David trenutno uživa u čarima skijanja, jer, kako je priznao, nikada nije imao priliku da u njemu uživa ranije.

Fenomenalno je, stvarno! Ja ne znam šta sam propuštao sve ove godine, stigao sam na Kopaonik pre par dana na otvaranje ski sezone, naučio sam tada da skijam, sad skijam non-stop, ne stajem! Skijam i noću, jedva čekam opet da se vratim ovde, jer moram nazad za Novi Sad, imam neke poslovnih obaveza. ali se sigurno vraćam na skijanje - ushićeno priča David, pa nastavlja:
Uvek su me privlačili zimski sportovi, ali uvek sam se plašio zbog ligamenata, bojao sam se da ih ne pokidam zbog fudbala, ali sad više nemam čega da se plašim. Odlučio sam da krenem sa skijanjem i vidim šta sam propustio. Odlično sam se snašao, imao sam sa instruktorom samo jedan spust, a onda sam krenuo već sam. Ja sam sportista, surfovao sam i po Americi, nije mi ovo strano, brzo sam uhvatio fazon - otkriva Dragojević u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#David Dragojević