AKTUELNO

Dajte svoj sud!

U okviru rubrike "Viraliti" ove nedelje ćemo se osvrnuti samo na jednog zadrugara - Lepog Miću. Pevač i takmičar svih pet sezona najgledanijeg rijalitija u regionu ponovo je izazvao haos na društvenim mrežama.

Foto: Pink.rs, Pixabay.com

Lepi Mića poznat je i po svojim psovkama, koje u poslednje vreme oblikuje u stihove koje peva dok se svađa sa zadrugarima. Tako je poslednja svađa sa Tarom Simov izazvala veliku pažnju, upravo zbog ovih stihova.

Ova cura fina se j*be za gram kokaina - pevao je Mića Tari tokom okršaja.

Tara je zbog ove pesme najavila tužbu pevaču, a publika se prisetila i njegovih ranijih radova.

Lepi Mića album za 2022. - 1. K*ro te Bruno, 2. Ova cura fina, 3. Ajejajeijaje - glasilo je jedan od komentara.
Federer - napisao je drugi korisnik.
Žena te je ostavila - dodao je treći.

Foto: Printscreen YouTube

Ekipa našeg portala napravila je podsetnik na sve Mićine pesme, koje možete preslušati u nastavku, a zatim i glasati za njih.

Tokom jedne od brutalnih svađa sa Markom Osmakčićem, Mića je iskoristio imena tenisera kako bi se obračunao sa mlađim cimerom.

Ti si p*der, j*bao te Federe. Crven si ko paprika, j*bao te Vavrinka. Praviš skandal, j*bo te Nadal - pevao je Mića Osmakčiću.

Ovu svađu ali i Mićinu pesmu možete preslušati u nastavku.

Mića je u "Zadruzi 4" bio jedan od zadrugara koji su se najviše svađali sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, a jednom prilikom su u radio "Amneziji" imali pravu muzičku bitku.

Fifi, žena te je ostavila, ta ra ra ra ra - pevao je Mića reperu, koji mu je uzvraćao istom merom.

Nenadova i Mićina pesma dobila je čak i svoj remiks.

Još jednu muzičku bitku u "Zadruzi 4" Mića je imao sa Milanom Jankovićem Čorbom, koga je pesmom provocirao zbog toga što ima samo jedan testis.

Svako jutro jedno jaje, aje, i ja je, svako jutro jedno jaje, organizmu snagu daje, a je, i ja je - pevao je pevač.

Čorba je sve okrenuo na šalu, pa je bitboksovao dok je Mića pevao, a i ova pesma dobila je svoj remiks. Originalni klip i remiks možete pogledati u nastavku.

Jednu od prvih "muzičkih svađa" pevač je imao sa mladim Franom Pujasom, koga je provocirao za druga Bruna. Ovaj sukob je toliko bio viralan, da je nastao brend po Mićinoj pesmi, a pevač je dobio čak i majicu da ga promoviše.

J*bo te Bruno, k*ro te Bruno, j*bo te Burno, j*bo te Bruno, k*ro te Bruno - pevao je Mića Franu tokom svađe, koji se popeo na sto i igrao.

Pevač je ovu epsmu otpevao u emisiji "Amidži šou" i oduševio repera Cviju.

U nastavku ovog teksta možete glasati za omiljeni Mićin viralnih muzički svađalački hit.

Autor: M. P.