AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Danima unazad, priča se o ''paklenoj četvorci'' koja je svojim postupcima i bitisanjem u ovoj petoj, najspektakulranijoj sezoni Zadruge, pomerila sve granice. Dalila i Dejan Dragojević, Maja Marinković i Filip Car ne prestaju da intrigiraju domaću javnost.

Kao neko ko je poznat po svom birtkom jeziku, otac Stefana Karića, Osman Karić osvrnuo se na komunikaciju Dalile i Cara tokom gostovanja kod Ognjena Amidžića, Dalilin konflikt sa Markom Đedovićem, kao i na njeno zbližavanje sa Dejanom.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović, E-Stock/Časlav Vukojičić

Za Cara smatram da je inteligentan pametan momak pun dokazivanja u osvajanju svake devojke koju startuje pogotovo kada je Dalila bila u pitanju, ona mu je bila poseban izazov pogotovo što je znao da je Dalila udata i ko je u stvari Dalila i uopšte bračni par Dragojević. Kažem opet, jeste inteligentan ali isuviše mlad i zelen za Dalilu koja ovu igru drži u malom prstu. Car je srećan što se u rijalitiju pojavila Maja te ga je na neki način spasila svega što bi mu se desilo na kraju u vezi sa Dalilom. Kažem opet, Car je potcenio ženu koja je rođena da vlada svojim svojim jačim polovinama i koja je osvetoljubiva. Dalila je isto tako inteligentna ali i kvarna, uvek je tri koraka ispred. Car je za nju mala beba - rekao je Osman.

On tvrdi da bi Filip prihvatio izazov tokom emisije, gde je s Dalilom trebalo da, poput Maze i Lunje, pojede gumenu bombonu, ali da nije smeo zbog Maje,

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Što se tiče igrice Maze i Lunje itekako bi pristao, ali jednostavno Maja mu je uterela strah u kosti, čak pri Dalilinim izjavama u nekim trenucima u Amidži emisiji nije smeo da pogleda u nju, nego je skretao pogled levo i desno. Car je neko ko mnogo priča a malo daje, pogotovo kad preti nekom od zadrugara da će glave leteti, a odmah zatim dobije batine od devojke koja ga naplavi. Nisam naravno za to da se devojke biju, ali sam za to da se bućnu u hladan bazen čisto u samoodbrani i da malo ohlade glavu - rekao je Karić.

Prošlu nedelju obeležio je i sukob Dalile i Marka Đedovića. Usledilo je trenutno primirje, međutim Osman smatra da haos tek predstoji.

Đedovic je neko ko ima posebno mesto u rijalitiju, ne može da mu se ospori da je zbog struke novinara kojom se bavio, obavešten o svakom od zadrugara. Đedović zna gde "đavo spava", a lično mislim da ga taj opis ''Đavo'' lepo opisuje kada je u pitanju "seča" zadrugara za crnim stolom. Mislim da nije slagao ništa u vezi Dalile, mada opet kažem, Đedović Đavo a Dalila Šejtan, na isto ti dodje. Biće tu ljute borbe - dodao je Osman.

Foto: Instagram.com/karic_osman

Za sam kraj, Osman se osvrnuo i na razgovor Dalile i Dejana u kojem su jedan drugom sasuli sve u lice i progovorili o svemu od samog početka rijalitija.

Po stoti put ću reći da će se na kraju izmiriti, to je moje mišljenje. Ona je gospodarica njegovih emocija. On je tu "Univerzalni vojnik" radi, a i živi po vojnim pravilima, kao omađijan, za njega je ona centar sveta. Svestan je da je ona prešla limit ali njegova velika, čak, bolesna emocija koju oseća kada je Dalila u pitanju, sve će negde potisnuti i prosto izbrisati. Da budem iskren, ko sam ja da im sudim, možda sam u životu mnogo veće grehe napravio, ali bih iskreno voleo ako i dođe do pomirenja, da će mu Dalila dozvoliti da se Dejan izmiri sa majkom bratom i sestrom, jer čovek koji ne poštuje svoju porodicu neće verujte, ni tuđu - zaključio je Osman za portal Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.Žugić

#Zadruga