AKTUELNO

Bogatstvo na koje sam najponosniji su upravo moji unučići, a titula "najboljeg dede na svetu" je nešto što se najteže stiče, napisao je, između ostalog Karić.

Bogoljub Karić sa surpugom Milankom već nekoliko godina živi u Moskvi. On je nedavno rekao da će doći u Srbiju, a povod je to što će njegova ćerka Dana po drugi put stati na ludi kamen. Ova porodica je imala još jedan povod za slavlje a to je prvi rođendan Melanije. - Bogatstvo na koje sam najponosniji su upravo moji unučići, a titula "najboljeg dede na svetu" je nešto što se najteže stiče. Deca su snaga naše prelepe Srbije. Šaljem poljupce svoj deci naše lepe zemlje. Porodica je najsigurnije mesto - napisao je Bogoljub Karić u opisu fotografije na Instagramu.

Bogoljub je nedavno izjavio da se uskoro vraća u Srbiju ali da se neće baviti biznisom. On je delić atmosfere sa proslave Melanijinog rođendana podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

Foto: Instagram

Bračni par Karić se veseli uz živu muziku pevajuću pesmu "Pukni zoro". Početkom sledeće godine Bogoljubova ćerka Dana izgovoriće sudbonosno "da" svom izabraniku Nikoli Stoilkoviću, a ponosni tata je izjavio da je srećan zbog lepih vesti.

J. Vučić

#Bogoljub Karić

#Političar

'