AKTUELNO

Neće joj preći preko tih reči!

Emisija ''Nominacije'' je u toku, zadrugari biraju večeras između Maje i Janjuša. Naredna koja je nominovala bila je Sandra Rešić:

Janjuš i ja smo se prošle godine posvađali i tada sam mu rekla nešto što ga je uvredilo. Ove godine smo super i nemam nijednu lođu reč da ti kažem. Sa druge strane Maja.. Pa uvek sam bila na njenoj strani prošle godine, i uvek sam te savetovala, smatram da ti je ovo ponašanje najkatastrofalnije nego ikada, shvati kako hoćeš ne zanima me, nazvala si me ku*vetinom. Tebe su ljudi ovde gledali kao avio kada si došla, a sada te svi gledaju sa gađenjem. Meni ti ne radiš ništa, a znaš kada sam ja u pitanje mene tvoja veza ne zanima, a zbog tebe ti kažem da se promeniš. Šaljem tebe jer si se ogrešila o mene - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ovde to što jesam, znam ja da pravim greške. Što se tiče kofera sam dala svom dečku i nisam sumnjala da će tako nešto da se desi. Sandra jeste bila uz mene, ali jednostavo je da se razlikujemo. I da kažem, ja volim Filipa, i kosmička ljubav između mene i Janjuša je gotova pruča - rekla je Maja.-

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.B.