AKTUELNO

Biznismen ima veliku viziju za filmsko ostvarenje koje će govoriti o njegovoj porodici.

Poznati srpski biznismen Bogoljub Karić odmara se trenutno u Crnoj Gori, gde puni baterije pred veliki projekat koji priprema.

On je tamo bio i na nastupu Seke Aleksić, s kojom je, kako sam kaže, imao posebnu konekciju.

Foto: TV Pink Printscreen

- To je fantastično. Seka je zvezda. Seka i ja samo zajedno uživali, razmenjivali smo takvu energiju među nama, da sam ja odlučio da uključim direktan prenos na mom Fejsbuku - objasnio je on pred premijernim kamerama i otkrio detalje svog projekta.

Foto: TV Pink Printscreen

Bogoljub je, naime, odlučio da snimi film o svojoj porodici, koju on naziva dinastijom Karić, pa je prokomentarisao natpise da će njega u tom filmu igrati Mel Gibson, a njegovu suprugu Milanku Džulija Roberts.

Foto: Printscreen Youtube

- Oni su svi zainteresovani da se pojave u dobrom filmu. Ta imena, kao što su Mel Gibson i Džulija Roberts, zainteresovana su da učestvuju u filmu koji može da se promoviše za Oskara, a takva je priča naše porodice - otkrio je on.

Foto: Youtube

Šta je sve imao da kaže o ovom filmu i o drugim aktuelnim temama pogledajte u "Premijeri", u repriznom terminu u jedan sat posle ponoći večeras nba televiziji Pink ili na zvaničnom kanalu emisije na Jutjubu.

Autor: V. T.

#Bogoljub Karić

#Džulija Roberts | Julia Roberts

#Film

#Mel Gibson

#Milanka Karić

#Premijera

#emisija

'