AKTUELNO

Tenzija se ne spušta!

Jedno od pitanja u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Filipu Caru.

Zamerao si Dalili što je vređala Dejana. Zašto ti sad to radiš Dalili? Kapiramo da moraš zbog Maje, ali si ga preterao - pročitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Pazi, ja sam inače sam po sebi budala, ali kad me dovode u situaciju... Okej, rekao sam Marku malo vulgarno, ona me napadne, izađe van, j*be mi mamu, pa Maju onda, pa počne da se kune u neke stvari. Ja kad puknem... Ja nikad nikoga prvi neću da uvredim dok mi ne uradite loše stvari - rekao je Car, a Dalila se nasmejala.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, kada neko napada Dalilu, ti govoriš: "U pravu si". Znači da ti imaš to mišljenje. Što joj ti to ne kažeš u oči? - pitao je Milan.
Ja sam njoj sve rekla - istakla je Maja.
Naravno da ću da odreagujem. U garderober je ušao da me napadne, prvi je spomenuo mog oca, voli da kaže "Babo". Onda ću ja i mamu i tatu i sestru. Kad će da mi kaže da sam naterala oca da polno opšti sa mnom, onda ću ja da uzvratim. Neku noć je pričao kako je moj otac ona*isao po meni, što su odvratne stvari. Morbidno. Najbolje da mu ćutim, Maja bi mu oči izvadila. Kad sam ja pozdravila njegovog tatu, on priča da sam ga iskoristila da mu nešto uvali. Samo koristi situacije, a najmorbidnije što sam ja rekla je incest - pričala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo, ja sam najgori, ja sam morbina. Ja prvi njoj nikada neću prići, spominjati je, mešati se u njene odnose - pričao je Car.
Možda od večeras, juče si prvi - rekla je Dalila.
Eto, ja sve prvi radim, izvinjavam se njoj i njenoj porodici - nastavio je Filip.
Ma nemoj ti moju porodicu da pominješ. Ja se tvojom ne izvinjavam - dodala je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada njih dvoje imaju raspravu, ja se u to ne mešam. On ne mora nju da vređa da bi meni udovoljio. Ja nisam za to da on nju vređa. Ja sam za to da nema komunikaciju sa njom. Sve što mora da se raščisti, raščišćava se za crnim stolom. Ona traži slamku da se uhvati za nešto, da nastane konflikt - poručila je Maja.
Evo, neka vam neko j*be mamu, a vi ne uzvratite. Kad mi bude j*bala mater, ja joj neću uzvratiti - urlao je Car.
Ovaj momak ima neku traumu iz detinjstva. Ali ima i veze sa nekim bivšim devojkama, nekom Paulom sa kojom je bio 4 godine. Ja sam načula da je bio u zatvoru zbog nasilja nad tom devojkom. I zato priča da ne bi udario ženu, a to pričaju ljudi koji udaraju žene. Videli smo šta je radio Maji - dodala je Dalila.
Ta osoba me je prijavila za zatočivanje, silovanje, sve optužbe su joj pale u vodu, jer je priznala da je to uradila zato što sam je prevario. To zna cela Hrvatska. Ta žena mi je prošle godine poslala čestitku za rođendan - nastavio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da u Majinoj glavi postoje dve opcije. Da želi da Filip Car bude što veća budala, a druga opcija je da ona ne ispadne budala. Evo sad ću primer. Neka se vrati klip kad se spomenulo Smederevo, gde se Maja j*bala sa Čorbom, kako se nasmejala. Ušla je da pokaže Dalili ko je riba, a sad bi ispala budala - ustaoa je Đedović.
Nasmejala sam se kad je Milan rekao dame je Taki vozio u Smederevo. Kakve to veze ima? Ja njega volim - uzvratila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.