AKTUELNO

Nije očekivala ovakav splet događaja!

U novom izdanju emisije "Pitam za druga", harizmatičan voditeljski duo Stefan Milošević Panda i Stefan Kandić Kendi ugostili su bivšu zadrugarku, Natašu Radan, koja se dotakla najaktuelnije teme u Beloj kući.

Foto: RED TV

Naime, Nataša je otkrila da je bliska sa Dalilom, te da je često provodila vreme sa njom i Dejanom, pa se dotakla ljubavnog trougla u "Zadruzi".

Nikada sa Dalilom nisam pričala o drugim momcima. I kad je krenula ova priča između nje i Filipa Cara, ja nisam mogla da verujem da je sve stvarnost, mislila sam da je šala. Ali sam se uverila da se baš zagrejala za njega. Mi dok smo se družile, nikad nismo pričale i komentarisale o drugim muškarcima, čak je u većini slučajeva i Dejan provodio vreme sa nama, retko kad smo bile same - otkiva bišva zadrugarka, pa nastavlja:
Meni je sad nje nekako žao. Čekala sam momenat kada je trebalo Maja da uđe, htela sam da vidim šta će da se desi, kako će da se raziđu, očekivala sam ovu situaciju, ali nisam znala da će biti ovako brzo, baš mi je žao. Ne znam ko će s kim završiti, Dalila se vrlo lako može pomiriti sa Filipom, ali vidim da ona pokušava da se vrati i Dejanu, tako da... Videćemo - kaže Nataša Radan u emisiji "Pitam za druga".

Foto: Pink.rs

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Dalila Dragojević

#Nataša Radan