AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Pevačica i bivša zadrugarka Zorica Marković rešila je da prokomentariše novonastalu situaciju između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Naime, Miljana je danas fizički nasrnula na svog bivšeg dečka Zolu, i u tom napadu mu je štiklom nanela telesne povrede, zbog čega je diskvalifikovana.

Foto: Pink.rs/J. Bajčetić

Pevačica je rekla da joj je jako žao Miljane, ali i da je ovo očekivala ranije.

Ona je u totalnom procepu, pogubila se i izgubila je svaku moguću kontrolu. Ovo je kap koja je prelila čašu. Ja sam očekivala da će i ranije ovo da se desi ali nije. Ne opravdavam je naravno, ali mi je mnogo žao jer svi znamo kakvo je njeno psihičko stanje. Ne mogu ni na jedan način da opravdam ovo ponašanje, stvarno je nedopustivo - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs

Zorica kaže da se nada da će Miljana pronaći adekvatnu pomoć i da će uspeti da dovede život u red.

Ona je osoba kojoj treba ljubav, a niko joj nikada nije pružio, ni privatno a ni emotivno. Iskreno se nadam da će dobiti pomoć koju zaslužuje, pomoći će joj otac i majka, ali trebalo bi da potraži i stručnu pomoć - ističe Markovićeva.

Pevačica tvrdi da nije Kulićeva samo kriva, već da je kriv i Zola, za koga Zorica misli da je iskoristio Miljanu zarad popularnosti.

Osnovni razlog za sve je Zola. Miljana kad voli, ona voli do srži. A on je namazan svim bojama, na samom početku učešća je on izjavio da mu se ona sviđa, zato mu i ne verujem ništa. Jako je ružno što se na njene oči ljubio sa drugom devojkom, pa na neki način i razumem da joj je teško palo. To ljubljenje je čisto teranje inata. Ne znam koliko bi ona daleko otišla ako bi skroz izgubila kontrolu - zaključuje Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

#Zorica Marković