AKTUELNO

Ne može da se smiri!

Stefan Karić je nakon svih sukoba zadrugara od prošle noći, rešio da napusti Zadrugu 5, ali ga je Lepi Mića u tome sprečio. Njih dvojica su razgvoarali sve vreme, i Mića je kao pravi prijatelj razgovarao sa Stefanom kako bi promenio mišljenje:

Sedi ovde da popričamo, šta te je toliko pogodilo - upitao je Mića.
Ne prija mi ništa, ja ne želim da dođe do situacije da me neko masakrira dok spavam. Ja dolazim u taj stadiju, ja to ne želim - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj donositi odluke zbog stvari za koje ti nisi odgovoran. Ja ne mogu kao tvoj prijatelj da dozvolim da praviš sebi problem. Je l trebaju tebi finansijki problemi, da bacaš 50000e u vodu. Nećeš to - rekao je Mića.
Ja ne želim, nisam dobro Mićo. Ne zanimaju me pare, ja ne želim nikome da je*em mater ovde. Pustite me da izađem - dodao je Karić.
Ja sam tebi prijatelj, ja to neću da ti dozvolim - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja te razumem, ti nisi nikada bio u ovakovoj situaciji. Ja sam isto bio u takvim iskušenjima pa sam pogrešio. Neke stvari u životu moraju da se iskuliraju - dodao je Mića.
Ovaj potez se kosi sa mojim razmišljanjem. Ovo je najzreliji moj potez. Neću da jurim lovu, ne promovišem se, ali ne mogu više. Ja sam već kući u glavi - dodao je Karić.
Ma pričaćemo ti i ja lagano, sve ćemo srediti. Ti si mi drag, neću da dozvolim da sebi uradiš to. Daj sebi malo vremena. Tu sam ti ja, Krle, dođi ovde druži se sa nama, vidim da ti ono okruženje nije normalno - rekao je Mića.
Ja kapiram da ti želiš dobro, a onda može da se desi da nekom slomim vilicu i da bude haos - pričao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije ti lako, ali ti imaš nekoga ko ti je drag, ja te volim, izdrži zbog Jovane, biće sve drugačije veruj mi. Izbaci to iz sebe, biće sve okej - rekao je Mića dok je tešio Karića koji je zaplakao.
Vidim ja da ti se sve skupilo, izbaci to iz sebe, nemoj da ćutiš. Teraj svoju priču, zato si i ovde - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.B.

#Zadruga