AKTUELNO

Drama!

U novom izdanju ''Amidži Šou-a'' na najgledanijoj televiziji Pink, Ognjen Amidžić je ugostio bivše ljubavnike, i to intrigantnu Dalilu Dragojević i Filipa Cara, koji se suočavaju prvi put nakon raskida, oči u oči, sami, pred milionima gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Filipu i Dalili je pušten video njihove ljubavi, a Dragojevićka se slomila. Dok je grcala u suzama, Filip Car je bio hladan kao led:

Nemam emocije! Ne, nemam. Što ne bih rekao, prošlo me je, to je meni sad nešto kao da gledam nešto od prošle godine. Ima i stvari koje mi se ne sviđaju, ali smatram da će biti sve okej i da ću promeniti jer imamo drugačiji odnos, idemo iz dana u dan. Lakše će biti nego sa Dalilom - priča Car.
Ja sam prema svakome u životu ispravan. Janjuš nije bio ispravan prema meni, ni napolju, ni u kući prošle godine. Ne možemo biti u prijateljstvu, ali možemo biti korektni. Moji pravi prijatelji znaju kakav sam ja - dodaje on.

Foto: TV Pink Printscreen

Daliala je nakon njegovog izlaganja smogla snage da emotivno razorena progovori o svemu:

Teško je! Trudim se da budem jaka, ali se to uvek primeti na meni. Ne mogu da sakrijem svoju emociju, kao što ne mogu ni sad da se sakrijem. Kako ja da budem normalna posle ovih reči. Samo je trebao da mi kaže na vreme pre tog ulaska, bilo bi mi teško, ali ne bih imala potrebu da ga vređam - priča Dragojevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona ima sličnost kao ja, kada je povređena, može da bude zlobna i kvarna, zato bih je trebao razumeti. Ona malo voli mene, malo traži razgovor sa Dejanom - kaže Filip.
Volim kad čujem ovakve stvari, bude mi lakše jer se vraćam u svoj mod da sve to podnesem kako treba. Bude mi lakše da to prebrodim nego da patim za tim odnosom. A što se tiče Dejana, zaplakala sam samo kada mi se obratio, i pitao me kako sam. Rekla sam da sam dobro, i otišla u izolaciju da plačem. To su neke stvari koje su jako teške. Nisam ja neko ko je ostao dužan - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.