AKTUELNO

Tenzija dostigla vrhunac!

Na programu televizije ''Pink'' je još jedno izdanje kultne emisije ''Amidži Šou'', a Ognjen Amidžić je ovog utorka izazvao pravu buru budući da su gosti u studiju, intrigantni bivši ljubavnici čiji odnos šokira čitav region, Dalila Dragojević i Filip Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje se prvi put suočavaju sami pred milionima gledalaca, a tenzija u studiju od samog starta, dostigla je vrhunac.

Filip Car progovorio je o samom početku rijalitija i vezi sa Majom Marinković:

Bio sam na samom početku sa Majom, ali to je mesto koje je psihološka igra, utiče na nas unutra. Imam filig kada mi je bolje da kad predosetim nešto da ja zgrešim, nego da očekujem nečiju grešku. Tako da sam ja zgrešio - priča Car.

Otkriva da li je osećao odgovornost kada je Dalila ostavila supruga Dejana da bi bila sa njim.

Imao sam osećaj, malo je paradoks da ljudi koji su spremni na velike korake životne, nisu spremni na male. Meni su bitniji mali, pokušavao sam da ne dođe do tog koraka, jer sam se bojao. Trudio sam se da ona ne napravi to što je napravila. Želeo sam, ali sam se odupirao. Ali kada sam već video da smo predaleko otišli, to je to - dodaje Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

U nekim momentima nisam bio svestan situacije - kaže on.
Kako lažeš Filipe. Sve je to okej, on je u novoj vezi, samo ne razumem zašto on ne priča istinu, imao ej Mikija pored sebe koji ag je savetovao da ne ulazi u to
Ta žena je predstavila da je u mraku, a ne u braku, da je u okovima, ja sam je rešio toga, i sad sam je rešio sebe koji je loš čovek i loš momak - rekao je Car.
Rešeno je neljudski, ne znam zašto želiš da ti tapšemo i da te nazivamo gospodinom. Ne želim sad da te vređam i podsećam na pitanja, ali buniš se - rekla je Dalila.

Foto: Pink.rs/N. Žugić/J. Matić

Zaslužio sam te stvari, ali ne bi trebalo biti tako jer se određenim osobama ne dodeljuju epiteti - kaže Filip.
Znači opet prebacivanje na mene? Ovo je emisija i treba da se ponašaš adekvatno, uglavnom to je to, veza je završena, proći ćemo to. Zahvaljujem se ljudima koji šalju poklone, ali ja stvarno neću biti sa ovim čovekom nikad više. On želi samo Maju da pravi ljubomornom, sa tim potenciranjem da ja njega gledam. Ja sam ozbiljno ušla u priču, on ne - zaključila je Dragojevićeva.
Ja sam pokazao da sam neozbiljan, dobro - dodao je on.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.