AKTUELNO

Još jedan okršaj bivšeg rijaliti par u programu uživo!

Ognjen Amidžić ove večeri u emisiji ''Amidži šou'' ugostio je učesnike rijalitija ''Zadruga 5'' o kojima bruji javnost, a u pitanju je bivši rijaliti par - Filip Car i Dalila Dragojević

Foto: TV Pink Printscreen

Tom prilikom, Dalila i Car dobili su zadatak da odigraju igricu sa bombonom koju je trebalo da jedu zajedno, međutim Filip je to odbio zbog Maje Marinković.

- Ja sam svojoj devojci obećao, ja ne bih tu igru igrao ni da je Maja prekoputa, a da me Dalila čeka - rekao je Car, što je Dalilu nasmejalo.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dok sam ja bila u kući, on je imao seks. Toliko o tome - odgovorila je Dalila.

- Neka njoj nagrada, neka pojede - rekao je Car, dok je publika skandirala.

- Kutiju mi je oteo, nadam se da mi neće oteti nagradu. Dobar je, karakter top. Da sam ga upoznala ovakvog... - rekla je Dalila, koja je u igrici odnela pobedu, budući da je želela da učestvuje i pojela sama bombonu.

- Nagrada je 6.000 dinara za Dalilu večeras - saopštio im je Ognjen.

- Za 50 evra glavu da izgubim. Mada znaš šta je 6.000 unutra - rekao je Car, a Dalila je konstatovala da se on već pokajao.

Foto: TV Pink Printscreen

Ognjen je saopštio da je Dalila dobila i pet žetona za veš mašinu, te je došlo do novih varnica između bivšeg rijaliti para.

- On ima dosta prljavih stvari, koje su nečiste. Žao mi je, ali ne mogu ti dati žetone. Peri na ruke, mali. Šta da ti kažem - poručila je Dalila Caru, a on joj je uzvratio u svom stilu.

- Oprao sam ja tebi na ruke, ali mozak - rekao je Car, sa čim se Dalila složila.

Detaljnije u nastavku:

Autor: M.K.