AKTUELNO

Nije mogla da mu prećuti!

U toku je emisija "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević podigao je Nevenu Savić kako bi ootkrila šta se dešava u odnosu nje i Lazara Čolića Zole.

Najbolje je da prvo on odgovori.Meni je rekao da bi hteo da bude sa mnom u vezi, a ne u tajnoj vezi, ali da nije spreman na to jer se dešavaju scene sa Miljanom - govorila je ona.
Nisam autobuska stanica da se meni neko vraža, taj čovek je za mene mrtav - ubacila se Miljana.
Rekao je da ne planira da se vraća u taj odnos, samo da mu treba neko vreme - dodala je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojko, devojčice u odnos sa mnom niko ne može da se vraća. Neka izbaci mene iz njegovih prljavih usta, ja njega ne spominjem. Ne iteresuje me - urlala je Miljana.
Svaki dan mi prilazi 20 ljudi i govori mi šta ona radi. Generalno to me konstantno nervira - rekao je Zola.
Car me poliva štrokavom vodom, uzima protivpožarni aparat, a ovaj ovde stoji pored šporeta - nastavila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela Đuričić i Ana Spasojević prekinule su temu žestokom svađom, nakon koje je Zola nastavio da priča šta ga sprečava da bude sa Nevenom u vezi.

Ne zaslužuje neke stvari dok ne rasčistim u svom srcu. Želim da prođe određeni period dok ne rešim neke stvari - rekao je Zola.
Rekao je da hoće povremeno da ima nešto sa njom, što sam ja rekao da nije fer. Budi iskren i reci. Rekao je da bi voleo da ne viđa Miljanu i da bi voleo da se mimolilaze. Nije rasčistio moraš da budeš iskren prema sebi, Miljani, gledaocima i Neveni, a pre svega prema sebi - ubacio se Miić.
Ovo za Nevenu nisam rekao, baš želim da se oslobodnim nekih stvari. Ako se desi da uđem u neki odnos da budem posvećen. Videćemo šta će biti, neću da se opterećujem. Nismo u kombinaciji, ne smatram da je devojka za kombinaciju - govorio je Zola.
Kad je Ban pripremao radio pitao je da li smo u vezi, on je rekao da jesmo, a ja sam rekla da možda ne treba da žurimo. Možda sam ja njega malo poljuljala - dodala je Savićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad smo imali raspravu video sam da neće ići u dobrom smeru, neka se desi spontano. Ne smatram da zaslužujem da ona mene čeka -
Nema povlačenja, oni su od utorka u vezi. Nevena nije takva da ima kombinacije da se ljubi sa jednim, drugim, trećim, petim. Glupo je što se igra sa devojkom. Izmišlja razloge kako sam ja uzrok. Ovo je najveži folirant kojeg sma upoznala u životu. Udarim u vrata jer mi je lakše, nema veze sa njim, niti Nevenom. Za mene je ovaj čovek mrtav. Sumnja ubija. Ja sam njega volela najviše na svetu, razočarao mi je i obmanuo. Ušao je sa taktikom da me prevari - ubacila se ponovo Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga