AKTUELNO

I dalje nisu ravnodušni jedno na drugo?

U toku je Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem, voditelj je dao reč Stefanu Kariću, kako bi prokomentarisao prvo mesto Filipa Cara na anketi za nalicemerniju osobu u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekivao sam to, Dalila i Car se kolju, tu su negde - rekao je Karić.
Nemoj ti mene da porediš sa njegovim lažima i ostavljanjima - dobacila je Dalila.
Ja sam dao taj primer, da je bio licemeran da je nakon svega, izneo mišljenje ono o Dalili pa ostao sa njom u vezi - nastavio je Stefan.
Ti nikada nisi bio sa nekom devojkom o kojoj promeniš mišljenje? - ustao je Car.
Jesam, ali nisam čekao Maju da bih raskinuo sa tom devojkom - odgovorio je Karić.
Ovog čoveka treba razapeti, treba te linčovati, ovo je apel! Kako možeš tako da lažeš! - dobacivala je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispao je licemer, navlačio je da ostavi svog muža, pa da je ostavi, a na sve to je još pravio i bebu - nastavio je Karić.
Ne znam da li se sećate šta sam rekao kada sam komentarisao vezu Dalile i Dejana. Itekako je Car radio mnoge loše stvari, govorio kako je ta ljubav idealna, kosmička, vanserijska... - započeo je Mića.
Nije Maja došla ovde kada je meni u vezi bilo idealno, nego je veza bila na staklenim nogama. Za Maju svi kažu da je luda i jeste, ali svi kažu da je dobar čovek, to je ogromna razlika - ubacio se Filip.
Nisam u životu video čoveka, koji tako ubedi ljude u svoju ljubav. Bio je i sa Sandrom Čaprić, pa je ne spominje. Ubedio nas je da je to ptava ljubav, da je spreman na sve žrtve da bi nju učinio srećnom - pokušao je da nastavi Mića.
Kada čujem da Maji kaže 'nemoj za 12 i po minuta da joj se vratim' bude mi presmešno! Ovaj čovek u životu više ne može stajati pored mene - jasno je rekla Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj čovek je mene lagao za Sanju, za Minu, za Aleks, za Dalilu, sad priča balade za Maju. Sve što kaže laže. Maja je neko ko je izabran na nekom drugom mestu - govorio je Mića.
Niko više neće padati na njegovu priču, pa ni stare zadrugarke - dobacivala je Dalila.
Nemoj ti da se brineš za mene, vidim da imaš brige šta ću i kako ću ja. Možda ni jedna biti sa mnom neće, ali ni nju niko neće oženiti - dobacio je Car.
Dečko došao ovde i izgubio se! Nema život tamo odakle je došao, prvi put video ovakve devojke, lepe, sa ovakvim kosama, silikonima, pa se šokirao! Zanela ga svetla velikoga grada, pa se pogubio. Video devojke iz Beograda pa se zaneo, a sa ovom seljančurom više neće biti. To su te teleće glave istetovirane koje se tripuju - smejala se Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Gospođa iz Šepeka, dobro je da nije iz gepeka - našalio se Care.
Pazi da te Taki prvi ne gepekuje zbog davljenja njegove ćerke - dobacivala je Dragojevićka.
Misli ti na svog baba, 'a da me vidi babo' - govorio je Filip.
Vratiće se Maja u naše jato, samo polako. Majo, ovde si uvek dobrodošla, ovu teleću glavu teraj u pi*ku materinu pa pravo kod nas - rekla je Dalila i grlila Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga