AKTUELNO

Nije joj bilo prijatno!

U toku je emisija "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević  dao je reč Marku Janjuševiću kako bi prokomentarisao drugo mesto Maje Marinković, na anketi za najlicmerniju osobu.

Da li misliš da to ima veze sa tobom? - pitao je Milan.
Po svemu sudeći ima i sa Filipom veze, on ne kapira neke stvari i šta sam ja doživljavao kad su mi govorili iz čista mira, nikad nije bilo ou čista mira. Mogo bih da navede 200 situacija što se nje tiče, ali sa njom ne želim konflikte, niti da se vređamo. Rećiću samo situaciju kad sam govorio da je veza sa njom za*ebana i veza koja šteti partneru i samo njoj, njoj ne znaš kako i šta misli u trenutku. Da li voli, da li tera inat, da li to radi zato što je takva... Ne možeš da je znaš - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobila Dalila Dragojević.

Ona može biti licmerna samo prema ljudima koji su joj značili, prema meni ne može biti jer nismo bile u prijateljskim odnosima, niti rodbinskim vezama. Janjuš je naveo da je prema njemu... Ne gledam je tim očima. Od dana kad se sve izdešavalo ne gledam je kao pretnju, niti nekog ko je ugrozio moj odnos, niti može da me poremeti. To se desilo Filipovom voljom, ona je bivša devojka, neka im je sa srećom. Taj odnos me ne zanima, ni da li će opstati. Ne bih znala da kažem zašto je ispala licmerna - rekla je Dalila.
Maja je ušla i govorila Filipu da je najgori, a posle jedan dan je bila sa tim najgorim. Govorila je da je on rasturio brak, da ga narod osuđuje što je on uništio brak, a sutradan je bila sa istim tom čovekom. Ona non stop gleda Cara, pa gleda mene. Ona se okrene gleda Cara, pa sa mnom kroz neko gunđanje priča, ne znam šta da kažem - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredna je komentarisala Sandra Rešić.

Oko Janjuša i Dalila ima doze licemerstva. Kad je bilo peckanje bilo je jedino za koje ja znam, a psole nije bilo provokacija sa njegove i njene strane. Ako gledamo formalno, ona je u odnosu Dalile i Cara Car u odnosu Dalile i Dejana - pričala je ona.
Zamera Caru nešto što i ona radi. Da li je to licmerno? Tako je i meni zamerala ništa, a radila je 10 puta gore stvari - ubacio se Janjuš.
Zamera stvari, a ima namerne i nenamerne poglede prema Janjušu. Ja sam videla na žurki i znam da je rečeno kad je bila prva rasprava, ona se nasmejala, a Car nije pukao na Janjuša nego na nju. Ona zamera oko Dalile i Čaprićke, a onda imamo Čorbu. Može da bude licemerno ako kaže da nema bivše veze, a provocira Dalilu. Sve što se dešava i mi komentarišemo ljute se što imamokomentare, a niko od nas ništa nije uradio, nego oni sve rade. Kad su bili pogledi ti si se na mene naljutila, ali posle dve godine voljenja nekoga, ti se ponašaš prema Janjušu kao da on ne postoji. To je neprirodno, to je čovek sa kojim si živela ovde dve godine. Nepriredno je da nemaš osećaj i da ga ne pogledaš - nastavila je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobio Lepi Mića.

Vidi se kako ko gleda i na koji način. Maja nikad decidno nije stavila stvari do kraja i rekla ovo je crno, ovo belo. Uvek ostavi prostora u diskutiji sa bivšim partnerima. Glavni akter je bila Maja koja je radila mutne stvari, a sad je došlo sve na naplatu - pričao je Mića.
Ovo što je Janjuš govorio, ima podlogu i realan sam kad vidim da se stvari govore onako kako jesu - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga