AKTUELNO

Totalni lom!

Milan Milošević okupio je zadrugare i započeo još jedan pretres nikad turbulentnije nedelje. Ukućani i gledaoci su glasali za najlicemerniju osobu u "Zadruzi 5", a na trećoj poziciji našla se Milica Veselinović:

Iskreno, smatram da je zasluženo na tom mestu. Generalno je ona kriva za sve što se ovde Mensuru dešava, Mensur uskače u sve, brani je, veruje ili se pravi da veruje samo njoj. Ona je svakim danom sve nepodnošljivija, jako je bezobrazna - komentarisala je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila je situacija u salonu, Mensur je došao, rekao da je Milici loše i pitao da li može ona preko reda, frizer je to dopustio. U toj situaciji se Dino raspravlja sa Mensurom u hodniku, mi počinjemo da paničimo, Milica zna da se u tom trenutku njen momak svađa, ona nije imala nijednu reakciju, samo je rekla "Da li je moguće da ovo radi u deset ujutru?" On gine za ljubav, a ova devojka to ne poštuje - prepričala je Tara.
Ne može da se govori da ja njemu nameštam diskvalifikaciju! - bunila se Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

U očima joj se vidi da je nezadovoljna, da joj ne prija ni taj zagrljaj, poljubac. Ona nema potrebu ni da bude lepa, ispijena je, tmurna. Mensur zaslužuje mnogo više, ona mnogo manje. Mensur više ne zna ni šta priča, ne zna gde bije, nikada ga nisam videla ovakvog - nastavljala je Simova.
Svaki konflikt počinje od nje, to sada mogu da kažem. On je, normalno, njen zaštitnik, želi da je odbrani, ali je stvar u tome što nisam problem ni ja, ni Viki... Ona ima neku averziju prema momku - govorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga