AKTUELNO

Bio mu je dobar prijatelj i idol!

Ove subote na Novom groblju održan je jednogodišnji pomen legendarnom Džeju Ramadanovskom, a povodom godišnjice smrti, Aca Lukas je snimio baladu posvećenu njemu. Lukas je bio blizak prijatelj sa Ramadanovskim, a on mu je bio i idol.

Aca je gostujući u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' progovorio o pesmi posvećenoj Džeju, njihovom prijateljstvu i zajedničkim trenucima, te je istakao da oseća veliki nedostatak zbog njegove smrti.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Gledam Džeja kao čoveka ko je na našoj sceni bio veliko ime, ako ne i najveće... Osećam veliki nedostatak, imao sam potrebu da nešto uradim za čoveka koji je za mene uradio mnogo i koji mi je mnogo značio. Bio mi je veliki prijatelj i idol. Jedan od retkih koji je mene podržao, kad sam ja počinjao. Sećam se kad sam došao na njegov nastup, pitao me: "Koju pesmu znaš da sviraš", ja rekoh da znam sve, a on meni: "Ajde, sviraj". Hteo sam da upiškim u gaće... - rekao je Lukas i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

- Neke stvari se ne zaboravljaju. Svih ovih godina, on je meni značio i kao čovek, kolega i prijatelj. Jednostavno sam rešio da stavim do znanja svima da mislim na njega i sada kad nije tu. Moje emocije se drugačije ispoljavaju. Ja plačem kad vidim neko malo dete na televiziji, to udara na emocije. Ja sam ovo radio iz srca, nisam radio zbog drugih - istakao je pevač u emisiji ''Premijera - Vikend specijal''.

Autor: M.K.