AKTUELNO

Iskreno!

Kao i svake nedelje, i ova je bila rezervisana za čuvenu emisiju "Premijera - Vikend Specijal", a šarmantne voditeljke Bojana Lazić i Bojana Prica ugostile su u svom studiju pevača Petra Graša putem video poziva, koji je po prvi put javno govorio o svom privatnom životu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevač se najpre dotakao svojih nastupa, koji su uvek posećeni u velikom broju.

Bio sam u Beogradu, svirao sam i svaki put kad dođem, uvek se sve više i više iznenadim koliko se predivno zabavljam sa beogradskom publikom. Jedva čekam i velika mi je želja da napravim koncert u Beogradskoj areni, to će se, nadam se, desiti sledeće godine, ali za sada je zakazana Zagrebačka arena krajem februara, Splitska arena, Pulska arena, pa se nadam da će krajem sledeće godine biti i Beogradska - otkriva pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Petar se osvrnuo i na naslove koji su ispunjavali medije, pa otkrio nove detalje odnosa sa Hanom Huljić, ćerkom Tončija Huljića, sa kojim pevač često sarađuje.

Mene zapravo ne pitaju ništa ovih dana, jer ne dajem nikakve odogovore na pitanja koja me najčešće pitaju zadnjih dana, a to je vezano za moj privatan život. Ono što želim reći jeste to da smo i Hana i ja srećni i mirni, i svi ljudi oko nas. To je najvažnije - rekao je Grašo, potvrdivši da je u ljubavi.
Navikao sam da su pevači u centru pažnje i zbog privatnog života, neki se i trudi da taj život plasiraju kako bi bili popularniji. Ja idem drugačijim putem, svoj privatni život izuzetno čuvam, jako malo ga imam, i to što imam, ne delim sa drugim ljudima. Moje privatno vreme je dragoceno, naučio sam da je tako, međutim, ono što mi nekad zasmeta jesto to kada neki mediji izmišljaju samo da bi imali vest. Dosta je toga bilo izmišljeno o našoj vezi, ali kod nas je situacija čista. Oboje smo izašli iz dugih veza, potpuno mirni uplovili u vezu, svu oko nas su radosni i to je to. Sve ostalo što se piše nije relevantno - zaključuje Petar u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: Instagram Printscreen

Autor: P.R.

#Petar Grašo