AKTUELNO

Sve se saznalo!

U toku su ''Nominacije'', a voditelj Milan Milošević dao je reč Irmi Sejranić:

Vidi se Dejanov vid manipulacije, kada je pušten klip Dalile i Cara, on je loš čovek. Manipulator. Dalila je moja lepotica, ona će sve ovo da prevaziđe i znaš ko je uz tebe, jer ti si najlepša na svetu, i da pređeš ovu igricu, ja tebi želim svu sreću, i mnogo te volim. On je folirant, kasična pi*a sa dva lica. Miki me je razočarao, od njegove nominacije sam mnogo više očekivala,. Promenio si mišljenje - rekla je Dalila.
Pristrasna si, pi*a sa dva lica - vikao je Miki.
Nominujem Dejana, a čuvam Dalilu - rekla je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa oboje u dobrim odnosima, izbegavam momente kada plaču. Dalila je meni super, sačuvaću nju, a nominaovati Dejana - rekla je Viki.
Imao sam konflikte sa oboje, a sada moram da kažem da se Dalili desila ljubav ovde, svi smo svesni činjenice da se to njoj desilo, ona tek sada postaje svesna da je pogrešila, ali svesna je toga. međutim dejanu su se desile največe traume, uz oboje sam ali nominovaću Dalilu - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste strašno što je Dalila to uradila, ona je Dejanu rekla največće uvrede kada je bio nestabilan. Nju je Car ostavio zbog Maje a onda je krenula kod Dejana, ali ona voli Cara, i pomiriće se sa njim. Dejan je jako inteligentan ali moram da kažem da mi je neprijatno kada me spajaju sa Dejanom, a rekla sam da je lep dečko, ali da čovek koji je tek razveden, naravno sačuvaću Dejana - rekla je Martina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.B.

#Zadruga