AKTUELNO

Stao u njegovu zaštitu!

U toku su ''Nominacije'', a voditelj Milan Milošević dao je reč Marku Đedoviću:

Jedina zajednička stvar njima je ta što su doživeli sličan raskid. Dejanu je anravno bilo gore. Dejan je doživeo stvari tuđom krivicom, a Dalila svojom krivicom. Nisam kapirao Dejanove rekcije. Postoje emotivniji ljudi, za razliku do mene. Svi smo ovde ostavljani, ali smo i ostavljali. Nama niko nije javno izabrao etikete, niti nam niko nije javno uraidio neke stvari koje su se ovde desile. Ona je Caru govorila da je muškarčina, a on joj psovao majku.
Ja nisam gledala Zadrugu 4 - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma svi su ti govorili, i Miki i Mića šta vidiš na njemu, a ti si mislila da si posebna da ćeš ga promeniti - dodao je Dejana.
Jesam posebna, videćeš tek - pretila je Dalila
Ma ovde se svašta dešava. Svi će naučiti od nekih stvari kad tada. Ovde svi muljaju u petljaju kada je lični momentar. Dalilino muljanje i petljanje je ličnog momenta. Dejan nije folirant, ja sam msilio u jednom momentu da jeste ali nije. Da ne pominjem klipove gde se Car i Dalila vređaju, kao početak amaterskog pornića, a Miki je brano svog druga, e ond asam i ja mog. Car i Dalila se vređaju kako je*u roditelje jadan drugom. Dejan nije folirant, on je povređen, a traži mu se trn u oku. Njega je to emotivno upropastilo, ali srediće se to, on se ne folira, on je slab. Narod spolja ne vidi kako je njemu, a on plaća svoju dobrotu, a i ona plaća svoje budalaštine. On ovo nije hteo, a ona je htela. Naravno ostavljam Dejan, a šaljem Dalilu - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.B.