AKTUELNO

Nije mogao da joj prećuti!

U toku je popodnevno izdanje emisije ''Gledanje snimaka'', a voditeljka Ivana Šopić je najavila prvi video klip na kom su zadrugari imali priliku da vide kompilaciju svađa Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića.

Voditeljka je podigla Lepog Miću kako bi prokomentarisao ovaj video klip

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam upravo ovo i rekao i da se ova veza svodi samo na se*s. Mislim da je ona previše malda devojka da bi izdržalča ovaj ražim. Mensur mora da shvati da je ona mlada devojka i da treba da živi punim plućima. Ja shvatam sada da sam bio u pravu 100%. Vežeš se za nekoga tolerancijom, emocijom. Mislim da su se previše vezali, 24 staa su zajedno. Ja se trudimd a bude sve dobro, ali njoj ništa ne valja. U ovom klipu ona kaže: '' Nećeš ti meni istresati nervozu'', samo ponavlja to da neće on njoj nešto - rekao je Mića.
Smiri se brate iskuliraj. Mi nikada nećemo biti kao neki ovde - vikao je Mensur Milici.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde čovek ne sme da kaže ono što vidi. Neću sada reći što mislim, nego što vidim. Ova veza je na silu - rekao je Mića.

Sandra Rešić je sledeća dobila reč:

Foto: TV Pink Printscreen

Svaki put kada stignu pitanja gledalaca, Mensur svaki put obgrli Milicu, kao da su u nekoj srećnoj vezi i sada kada posle naših komentara, on će ustati i predstaviti da je ovo normalno što se dešava. Njihova veza je gora nego ovo. On njoj stalno govori: ''Je**m ti mater u usta'', jel mene neko zaje**va ovde. Jel si ti gledao klip bre - prodrala se Sandra na Mensura.
To nije Milici rečeno, rekao sam Zoli - skočio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaki put kada se ovde komentariše njihova svađa, koja traje mnogo, ne zna se gde je početak i gde je kraj. Dobro, evo ja sam budala, rekao si Milici. Oni se posvađaju oko kreveta, cigareta, ko je duže spavao, oko toliko prostih stvari, pa onda dođu i pričaju o ogromnoj ljubavi. Mislim da ono šta njih dvoje imaju, odnosno ono što nemaju, prevazilazi sve granice, jer se oni svađaju 24 sata sada već. Mnogo se kur**te vas dvoje, pogotovo Milica. Svaki put kad je neko dao komentar, ja sam normalnim tonom rekla šta sam videla na ovom klipu. Ko je tebe slagao osim Milice? Ideš ovde i govoriš da ti je pun ku**c svih nas koji te lažemo, a tebe niko ne laže ovde, osim Milice. Da li njena netrpeljivost ili njegova ljubomora stiska ovo? Ona dođe u pušionicu gde sedimo Đedović i ja, pa nećemo da je je**mo, on odmah gleda kad popuši cigaretu, pa je sklanja, da sednu negde drugde. Da nisu toliko upućeni jedno na drugo, ali je očigledno rezultat ovo, što je jedna desetina onoga što se dešava - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga