AKTUELNO

Nemaju mira!

U toku je emisija Gledanje snimaka. Naredni snimak koji je pušten bio je snimak na kojem Filip Car ljubomoriše Maji Marinković na druženje sa Franom Pujasom jer je mislio da gleda Marka Janjuševića Janjuša:

Ja tada nisam video Frana, i mislio sam da se smeje Janjušu. Pa kada sam shvatio da sam pogrešio držao sam priču da vidim kako će reagovati. Njen konjski osmeh, provaljen je... - rekao je Car.
Meni je ovo smešna priča, ja sam ovde budala koja se pravda. Ništa ja nisam uradila, a njemu se pravda. Nije logično da on priča kako ja radim neke stvari, a on kao to ne radi. Ovde ima svega, ali ovaj odnos je nenoralan, jer smo oboje ludi. On tražš samo neki razlog da opravda svoje postupke.Ja ako odlučim mene ni Sveti Petar ne može zasutaviti - rekla je Maja

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je Viki iznervirala, i ja samo joj rekla da ću joj uništiti vezu, ona je mene potkačila i ja znam kako da je sredim - rekla je Maja.
Ja taj odnos privodim kraju - uskočio je Car.
Mene je Marko prihvatio, ja sam ga pohvalila, i on je dobar momak - rekla je Maja.
Meni smeta to njeno ponašanje. Imam pet stvari koje mi smetaju. Ona se sređuje ispred bivđeg, zavodi novog - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Viki i ja smo pričali, a ti ćeš videti kako ćeš proći - pretila je Maja.
Sledeći četvrtak kada budem vitez. Viktorija je meni top kao čovek, a Viki da radi Maji ono što ona radi njoj, polomila bi joj glavu - rekao je Car.
Ma ona je zlatna koka - dodala je Viki.
Ma Maja ljubomoriše i na muško društvo, a kada se ona raspituje zbog čega je Marko sa Viki. Ona komentariše njih - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Dođi vamo da ti pokazem ja uzela je Maja šolju da gađa Cara koji je bežao od nje.

Maja i Car su se posvađali i ona mu je pretila da se neće dobro provesti.

Imam da ga izbodem ja, pa će on da vidi - pretila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.B.

#Zadruga