AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

U toku je emisija''Gledanje snimaka'', a voditelj Milan Milošević je nakon video klipa u kom je prikazana kompilacija ljubavnih scena Dalile Dragojević i Filipa Cara, podigao Marka Đedovića, kako bi prokomentarisao klip:

Foto: TV Pink Printscreen

U dosta stvari s eslažem sa Mikije, ali je jedina stavr u kojoj se ne slažem, ne mislim da je ovde svemu kraj, mislim da nije. To Dalila jezičara i to, Dalila je bila mnogo gora pre nego što su ušli u vezu, jer kad su ušli u vezu mnogo se promenila. Isto tako mislim da Filip Car ne može da podnese preveliki pritisak i mislim da je njega ubio strah od njegovog ponašanja. Ovo da se desilo u aprilu, oni bi izažli u junu držeći jedno drugo za ruku. Dosta puta je Filip Car i u pravu i u nije. Maja je ušla i ona je neko koga on zna. Nešto mi nije jasno tu, ali nešto krupno on krije od nje, ima neke nelogične poteze. Nešto što je nelogično da je imao ovakvu ljubav, a da sada trpi ovo sa Majom, zaista je nelogično. Mislim da je Car namerno ostavio Maju na žurci, kako bi imao alibi da je šutne

Stefan Karić je sledeći dobio reč:

Foto: TV Pink Printscreen

Ajde da se ne ponavljam, slažem se. Posle ovoga svega što je uradio sa Majom, pa kad gledamo ovaj klip, ispao je klasični šibicar, to se tako kaže, pa to ti je ono: ''Ja sam školu učio, da bih ovde čučio''. Njemu nije poenta lepota, nego da bude devojka što luđa, drska i ostalo da ne navodim sada - rekao je Karić.

Lepi Mića je posle Stefana dobio reč da prokomentariše aktuelnu situaciju i ono što je bilo prikazano na video klipu:

Ovo izgleda jako ubedljivo, obećava sve, Dalila napušta brak. On se ovde šali na način na koji ona voli i tako dalje. Pa se onda desi svađa u hotelu, pa je ta svađa počela da kruni jaćčinu njihovog odnosa. On je kriv za to što se desilo, to stoji. On je bio ljut na nju i razočaran, čekao je razlog da izađe iz tog navodnog pakla, ali niko ne može da me ubedi da je emocija ugašena. Mislim da je ostala emocija koja ne može tek tako da se prekine. Mislim da je ulazak Filipa u vezu sa Majom u inat Dalili i mislim da mu je krivo zbog ovoga svega. Trpi ovo od Maje zato što je već pojeo go**o...On tu frustraciju leči se**om - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga