AKTUELNO

Haos!

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Filipu Caru.

Ako misliš da Maja voli Janjuša i nemaš poverenje u nju, zašto si se pomirio sa njom?

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam ni ja poverenja u nju, niti ona u mene. Mislim da je nepotrebno da na neke stvari budemo ljubomorni, i ona vezano za mene. I ja sam mogao da budem u tim odnosima da sam hteo, a i ona da je htela. Oboje smo malo tako po karakteru... - pričao je Filip.
Nisi mi dao odgovor. Ako misliš da Maja voli Janjuša, zašto si se pomirio sa njom? - rekla je Ivana.
Mislim da ga ne voli, da ga voli, da bi se pomirila sa njim. Mislim da joj je Janjuš na početku dao dojam da može da ima pristup. Može sad da se smeje on, ali video sam ja Janjušev pristup njoj. A i njene suze kad je on govorio neke stvari. Ja smatram da Maji Janjuš nije kao neki prošli odnosi, da on ipak ima težinu. Maja je preluda da bi jedno htela, a drugo radila. Mislim da je odnos ne zanima, ali opet nije ravnodušna, kao što nije ni on. Ja mislim da kad bismo mi raskinuli, kad bi ona promenila ponašanje, da bi joj on prešao preko svega. A da bi Maja prešla preko svega da želi taj odnos. Nju tad ne bi zanimalo ništa što bi joj on napravio, ona nema dostojanstvo, Maja kad voli, nema dostojanstvo. Maja nema dostojanstvo, pokazala je jutros da nema ni ponosa, ni dostojanstva. Ona da želi da bude sa Janjušem, nju ne može Bog da spreči. Mislite da ja sprečavam nešto? - nastavio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima pravo da misli šta hoće, ali ja ću da se nadovežem na neke stvari spolja. Štagod ja ovde komentarišem Maju, ispašće ovako ili onako. Ja ću da se igram kako se ja budem igrao i ja osećam i kako mislim da treba, tako ću da radim - rekao je Janjuš.
Ja mislim da je u trenutku kad se Janjuš obraćao Maji, Car se raspravljao sa Mensurom, da bi se napravio kao lud. Svi smo gledali Maju i njene oči pune suza, videlo se da noj znači šta će Janjuš da kaže. VIdela se njena reakcija, dala nam je za pravo da se slaže sa njegovim mišljenjem - ustao je Stefan Karić.
Janjuš se ograđuje da njega boli k*rac, a sve spada na Maju - govorio je Car.
Ja neću da se raspravljam sa Carem oko Maje. Ja sam rekao istinu, sve što sam rekao i što ću pričati, biće istina. Sad ću joj opet reći, ne treba joj nikakva veza u rijalitiju. Imam pravo da komentarišem. Biće kataklizme u ovom odnosu, biće kamikaza. Ne pada mi na pamet da se petljam u ovaj odnos. Ali mene veže dosta stvari ovde, šta god da komentarišem, biće ovo ili ono. Ja sam rekao, ovo traje osam meseci, pustimo da vidimo šta će biti. Ali da, ona kad je imala problem sa Čorbom, kad je bilo sad ovo, ona traži od mene da joj pomognem, ja to znam, ja to vidim. Ali ne da bi bila sa mnom. Baš iz tog razloga, oseća, vidi nešto, traži nešto - pričao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Jutros je jecala da bi je ti čuo - dodao je Karić.
Šta vi pričate, najbolje da vodim računa kako ću da plačem? - pobesnela je Maja.
Meni je Car pričao kad sam bio u tom odnosu: "Kako ti se ovo dešava?". Ja sam razmišljao u kome je problem. U njoj je. Ona nije za vezu. Sedam dana je prošlo od ovoga, ovo je pakao. Majo, ti nisi za vezu. Ona neće podneti ovo 7 meseci, ni ona, ni Car - rekao je Janjuš,.
Ja se neću opterećivati nekim stvarima, ja kad zameram, radim iz ludila. Ali nemojte da pričate da samo Maja radi neke stvari, ja imam oči na leđima. Vidim i ti šta radiš i neki drugi - odgovorio je Car.
Ja imam pravo da je gledam po ceo dan sad ovako. Ja sam za vašu vezu. Kad sam video ono jutros, ja rekoh: "J*bote, ja sam ovo prošle godine 4 meseca doživljavao, blam svih blamova". Želim im tu sreću, ali tu sreće nema - istakao je Janjuš,
Ne možeš sa Miljanom na dva metra od kreveta da pevaš: "Od početka pa do kraja, lagala me jedna Maja" - pričao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pevao to sa Miljanom. A slušaj ti sad ovo, kad sam ja bio sa Majom, ti si se sa njom na krevetu kreveljio. Ja samo imam to da ne želim da radi neke stvari. MAjo, da li misliš da to radim iz loše namere? - rekao je Janjuš.
Ja sam rekla da smo mi imali gore stvari - rekla je Maja.
Mene Maja onda laže. Juče mi je rekla da je on išao oko kreveta i da mu je teže bilo zbog toga što ona plače, nego meni. Maja radi neke stvari, ali isto tako, ona mi kaže za tu neku situaciju vezanu za Janjuša - nastavio je Car.
Pa nije mi normalno da se moj bivši dečko više potrese nego moj sadašnji, koji se tu dva sata svađa sa njom (Dalilom) - ustala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam empatije prema suzama koje izazoveš sama! - rekao je Car.
Car je u dva ljubavna trougla, malo mi je čudno to - dobacio je Miki.
Ovde jedino da budem sa Đoletom Kraljem VIP-om, pa neću biti u trouglu. Ja samo kažem, ja imam problem sa nepoverenjem i sa petljanjem. Nemam problem da neko ustane i kaže: "Loš mi je odnos, hoću sa tim i tim". Nego je meni problem kad neko laže i petlja, tako loše stvari se bude u meni, postupci: To znači da ako se desi kao sa Dalilom, desiće se i ovde - besneo je Filip.
Zato što ti radiš - poručila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Filipe, znao si da će biti povoda za priču čim ona uđe ovde - dobacio je Janjuš.
Neće biti povada, ako ona ne da. Evo, ima slobodu da radi šta hoće, može da se k*ra ako hoće, ja neću da radim ništa, samo da me ne zlostavlja: Rekao sam joj da ne radi neke stvari i ona ih radi - besneo je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.