AKTUELNO

Ovo definitivno niko nije očekivao!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'', a voditeljka Ivana Šopić pročitala je sledeće pitanje Nevenu Savić: 

AKo je Zola odlučio da bude sa tobom, šta te briga za Miljanu - glasilo je pitanje.
Ja sam jako emotivna osoba, jer sam posle žurke saznala da su njih dvoje imali sek**alne odnose, to me je potreslo. Verujem joj, ali smatram da joj je svejedno - rekla je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel si dovoljno odlučna da uplovš u neki emotivni odnos sa Zolom
Pa baš da sad kažemo da smo u vezi, prerano je - rekla je Nevena.

Voditeljka Ivana Šopić pročitala je sledeće pitanje Nikoli Grujiću Gruji

Sinoć si flertovao sa Marijanom, da bi terao inat Mimi. Do kad ćete to tako raditi - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Baš naprotiv, pričao sam joj da je jedna od retkih kojoj svatam prijateljicom kao i Sanju Grujić. Ovako može da se aludira za svaku devojku, apsolutna budalaština mi je da se o ovome priča. Nikad, pa sa njenom najboljom drugaricom? Apsolutno ne, ona zna koliko smo mi noći proveli pričajući - rekao je Gruja.
Da li te je Gruja pravio ljubomornom sa Marijanom - pitala je Ivana.
Rekla mi je Ana da je otišao kod nje na krevet, da je prebacio njene noge na njega, pa joj je šaputao da je najlepša i najzgodina - rekla je Mimas.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da skloni noge da se ne bi tako protumačilo. Ne mislim da je to uradio, meni je više puna glava njega i Mime. Non stop priča o Mimi - rekla je Zonjićeva.
Mislim da je jako ružno da gledaoci postavljaju ovakva pitanja, jer svi znamo da je Gruja zauzet spolja - rekao je Čolak.
Mima se nešto motala sa Pekijem oko vrata, ja sam stajala sa Nikolom i on mi je rekao da mu je drago da ukoliko ga je ostavila žena i da ga ostavi i Mima, da je upoznao mene i Marijanu - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde mene niko ne može da isprovocira. Ne, ne volim Mimu - rekao je Gruja.
Hoćeš da počnem ja da pričam sada. Šta si pričao meni za nju? Sat vremena si me davio o tome kako se ponaša, da si osam godina gradio šta si gradio i da ćeš to da izgubiš zbog jedne balavice. Vratio si se onda kad si video da ti Mima nije dala da ga staviš - rekla je Ana.
Rekao sam joj da hoću da pričam, ona je rekla da hoće da spava
Nije istina, nego zbog toga što nije htela da se grli sa tobom. Rekla ti je da će da se grli sa tobom onog momenta kad bude bio slobodan - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam želela i desilo se onako kako je Ana ispričala - rekla je Mimas.
Hvata je za ruku, vuče je, ona mu viče da se skloni. Zbog ovoga mi je rekao da će da ustane za crnim stolom i da kaže sve što zna o njoj i Pekiju. On mi je rekao da mu je Peki rekao: '' Šta ćeš sa tom droljetinom, koja je prvi dan legla pored mene i...'' - rekla je Ana.
Peki je meni rekao ovako: ''Šta tražiš sa njom i zašto dozvoljavaš sebi da ostaviš porodicu i ženu zbog nje, koja je prvo veče legla sa mnom'' - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njemu to rekao samo zbog porodice, ne sviđa mi se Mima - rekao je Vasić.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga