AKTUELNO

Drama!

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Filipu Caru.

Rekao si da bi bio sa Dalilom, da Maja nije ušla. Čemu to, kad si rekao da ti je loša veza? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da je odnos bio, da je sto Maja Marinković ne bi pokvarilo. Ne mogu da kažem da Maja nije jedan od razloga, ali naš odnos je bio loš. Ja sam Dalilu pročitao kao knjigu, možda bih je ostavio i da Maja nije ušla. Pokušavao sam više puta, kad je Maja ušla, sad sam je ostavio. Jeste Maja jedan od razloga, ali da je nama bio dobar odnos, ne bi me Maja poremetila - krenuo je Car.
Rekao si Dalili da ideš u izolaciju da dokažeš da je voliš. Da li si je lagao tad svesno? - pitala je Ivana.
Ja sam sebe tad uveravao u te stvari, mislio sam da ću moći da ne budem sa Majom i da ispravim ovaj odnos sa Dalilom. Mislio sam da će Dalilu da zanima samo naš odnos, a ne i rijaliti i ostale stvari. JEdnostavno, nije mi više bilo to - dodao je Filip.
Dalila, šta ti misliš? - pitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Verovatno bismo se svađali, ali bi se uvek vraćao. Iskreno, mislim da bi ostao u našem odnosu dok se ne pojavi neko treći - istakla je Dalila.
Ja mislim da Dalilu boli k*rac za Dejana, a da bi ona i Car bili u vezi da nije Maje. Sekli bi uši, ali bi ostali zajedno - ubacio se Đedović.
Evo, ja nisam bio u pravu ni za Dejana, nisam ni za Stefana, a sad sedi pored njega - govorio je Car.
Dobro, vama je Karić problem. Nisam sela ovde zbog Karića, nego jer se smrad neki tamo širi gde sam sedela - istakla je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Vama je prva crta inat - dodao je Đedović.
I u ovom slučaju (sa Majom) sam u pravu, samo što se tu isteruju demoni. A u ovom (Dalila) slučaju sam dokazo 1 kroz 1 - rekao je FIlip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.