AKTUELNO

On je apelovao na korisnike ove društvene mreže da mu pomognu da stane na put svakome ko se predstavlja kao on i komunicira sa ljudima.

Iako mnoge javne ličnosti koriste društvene mreže kako bi bile u stalnom kontaktu sa publikom, Nikola Kojo nema profil na društvenoj mreži Fejsbuk. Ipak, pojavila se fan stranica sa potpisom ovog glumca, a onaj ko stoji iza stranice predstavlja se kao Nikola Kojo i komunicira sa glumčevim fanovima i poštovaocima njegovog lika i dela.

Nikola Kojo apelovao je na sve da prijave stranicu i sve profile sa njegovim imenom jer ne koristi društvene mreže i ne želi da neko zloupotrebljava njegovo ime.

Foto: YouTube screenshot

Molim sve koji koriste „Facebook“ da prijave psihopatu koji se lažno predstavlja i komunicira sa ljudima kao ja. Nemam Fejsbuk – poručio je Kojo.

Foto: Printscreen Facebook

Pročitajte još: PLANIRA DA BATALI MIKROFON? Edita poručila: Ako se ikada ODREKNEM MUZIKE, to neće biti velika šteta! (FOTO)

Na Fejsbuku se oglasila i Nikolina saradnica Mirjana Radojević koja je apelovala da se oni koji stoje iza stranice "Nikola Kojo" ograde i napišu da je reč o fan stranici, ali odgovor nije dobila.

Pink.rs

#Facebook

#Nikola Kojo

#glumac

'