AKTUELNO

Šok za šokom!

Sinoćna emisija "Pitanja gledalaca" bila je turbulentnija nego ikada, s obzirom da je jučerašnji dan obeležio brutalan okršaj bračnog para Dragojević. Milan Milošević ušetao je u Belu kuću, pa postavio pitanje Maji Marinković i otkrio svima šta je zadrugarka pričala o suparnici, Dalili:

Zašto si rekla za Dalilu da je nedoj*bana debela krmača? - glasilo je pitanje za Maju.
Sinoć si pravila provokacije. Iznela sam svoje mišljenje o tebi. Ne volim kvarne stvari - odgovorila je Maja.
Ti imaš najveći problem sa svojim sadašnjim dečkom, te epitete koje mi lepiš... Ja ne znam da li je neko čuo da sam ja rekla nešto ružno za tebe, onog trenutka kad sam pričala o tebi bile su moje rasprave sa Filipom. Tada sam ti se izvinila i od tad nisam rekla ništa ružno. Očigledno imaš problem sa mnom, ja sam ti trn u oku koji ne možeš da prebrodiš. Da misliš da sam debela krmača, ne bih ti bila problem. Da sam nula od čoveka, ne bih ti bila trn u oku. Zašto ne svariš u svojoj glavi da se on neće pomiriti sa mnom? Zašto nemaš poverenja u njega? Pratiš ga, ima labilan karakter - govorila je Dragojevićka.

S obzirom da je sukob Dalile i Dejana eskalirao kada je Miljana Kulić upala u radio-emisiju i ispolivala Dalilu, a Dejan stao u zaštitu bivše supruge, gledaoce je zanimalo zašto je imao takvu reakciju i šta se krije iza svega:

Smatram da nema niko potrebe da poliva Dalilu, zato što sam je ja polio, pritom je ona tu Dalilu sinoć dozivala da je polije. Smatram da mešanje u neki takav odnos nema potrebe, nije imala lošu nameru, ali je bilo loše sa njene strane. Moj sukob sa Dalilom je naš sukob, dok ne izvadimo noževe i sekire, ili zaustaviš ili ne radiš ništa. Ispada da ja nagovaram nikoga i mislim da nije trebalo da dođe do toga - rekao je Dejan.

U kompletnu raspravu se umešao i Filip Car, pa potkačio Dejana i dobio žestoku povratnu, što je izazvalo opštu pometnju u Beloj kući.

Svi su primetili Majine poglede na žurki upućene bivšem partneru, Marku Janjuševiću Janjušu, zbog čega joj je Car ljubomorisao. Kada je stiglo Caru pitanje, on je jasno stavio do znanja da sve vidi i zna, ali da namerno ostavlja prostora. Maja se bezuspešno pravdala, a Janjuš nije želeo preterano da učestvuje u ovoj raspravi.

Nakon što su zadrugari saznali za tajne poglede Maje i Janjuša, redom su se javljali za komentar, a Mensur Ajdarpašić prvi je osudio Maju zbog ponašanja.

Meni su ovo jako bitne stvari. Nije ni Car blag da kažemo da nije to zaslužio. Kad je Maja u pitanju, mora da shvati, ne znam šta će joj te boleštine, te stvari ponavlja godinama. Šta će njoj to štipanje i ostalo. Ona je sklona tim stvarima, ne znam što to radi, možda je nesvesno. Vama je to možda ništa, ali dovodite u opasnost vaše partnere. Ako vam se gleda neko drugi, ako vam se j*be, ako vam se radi nešto pored, radite i ne pravite probleme partnerima. Ova napravila mužu problem, poj*bala se sa ljubavnikom, srećan pa je Dejan tolerantan, ali će sebi da navuče boleštinu neku sebi. Postoje ljudi koji osećaju te stvari - pričao je Mensur.

Cara je ovo pogodilo, pa je zapretio Maji da će proći kao Dalila, što je Marinkovićevu dovelo do ludila.

Tara Simov javno je otkrila šta se desilo na žurki između Maje i Janjuša, pa prišla Maji, umešala se u njenu svađu sa Filipom i poručila joj da ne divlja.

Naredno pitanje Milan Milošević postavio je Dejanu, a ticalo se njegovog razgovora sa prijateljicom, Sandrom Rešić:

Da li si ipak ušao iznerviran Sandrinim komentarom o tebi ili si napokon shvatio da sve treba da kažeš u lice Dalili? - glasilo je pitanje.
Nije mene pecnuo njen komentar, rekao sam hvala na komentaru. Ćutao sam dok ne krene da se izvrće, a kad izađe u etar može da se zareže u mozak. Ne dozvoljavam da se zateže laž od osobe koja je mene slagala. Ima dosta stvari, doći će vreme da kažem - rekao je Dejan.

Zatim je usledilo pitanje da li trenutno vidi sebe pored Dalile, a on nije želeo ni da čuje za tu opciju. Dalilu je izrevoltirao ovaj Dejanov odgovor, pa mu se odmah suprotstavila, a potom je usledila žestoka svađa.

Zbog svega izrečenog, Maja i Car su se raspravljali tokom čitave večeri, a vrlo brzo se dogodio još jedan raskid u nizu. On joj je poručio da više neće spavati u njegovom krevetu, dok ga je ona pratila u stopu i pretila novim haosom.

Ona (Dalila) je bolje stvari radila i bila je založenija za odnos sa mnom. Neću biti ni sa kim, ni sa tobom - rekao je Car.
Nemoj od mene da praviš bolesnicu, neću da te pustim - uzvratila je Maja.

Lazar Čolić Zola uplovio je u novu avanturu sa Nevenom Savić, što je Miljanu Kulić emotivno dokrajčilo. Miljana je doživela brodolom, a onda svima priznala koliko se godinama ponižavala zbog nekoga ko ju je, kako ona tvrdi, iskorišćavao i zarađivao na osnovu nje.

Odlučio sam da se posvetim sebi, ovo sa Nevenom se desilo spontano. Krenuli smo da plešemo, napolju smo se poljubili. Daćemo priliku jendo drugom da provodimo vreme, možda za pet dana ne progovorimo reč, a možda bude nešto gde ću biti srećan. Kad god sam uradio nešto spontano najbolje sam se provoeo. Devojka mi prija, okej je prema meni. Da kažem da sam zaljubljen, nisam. Sviđa mi se, prija mi, želim sebi da pružim priliku i našem odonsu. Što se tiče ovog odnosa, neka stvari me guše, ne mogu da podnesem. Neću da se nerviram i da ulazim u konflikte. Trebao sam neke stvari da uradim ranije, verovao sam da ćemo neke stvari da promenimo. Ne mogu da kažem da ja ovu devojku još uvek ne volim, ne mogu da slažem da mi se gadi. izabrao sam drugi put, da li će Nevena biti glavni akter, zavisi od njenog i mog odnosa - rekao je Čolić.

O odnosu oženjenog Nikole Grujića Gruje i Milane Mime Šarac bruji javnost, a zadrugar i dalje ne preduzima ništa povodom razvoda, iako je javno priznao emocije prema Mimi. Fran Pujas ga neretko savetuje da ona nije vredna svega, zbog čega su gledaoci primetili da Mima oseća netrpeljivost prema Pujasu:

Ne savetujem da se vrati ženi, nego se ne isplati da zbog ovakvih pačavri ostavlja ženu - rekao je Pujas.

Dalila je upala u pušionicu za Dejanom i počela da mu preti i zabranjuje da se muva sa ostalim devojkama, a sve nakon što se povela priča o raskidu Miljane i Lazara. Ona je krenula da se kači za njega, a on je pokušao da se otrgne. Naime, Dalila mu je pretila i upozoravala ga da ne sme biti ni sa jednom devojkom posle nje i da takve scene ne želi gledati, dok se on trudio da je ignoriše, iako je bio zatvoren u pušionici sa pomahnitalom Dalilom.

Vidi, naš brak je bio cigareta, a ti si uradila ovako - rekao je Dejan i bacio cigaretu.

Gotovo svi su primetili da Dejan uživa u društvu Martine Petrović, a mnogi su zaključili da baš zbog nje sve više vremena provodi u pabu, gde inače ona spava. Gledaoci su mu postavili pitanje zašto ne krene u napad i više se potrudi oko tog odnosa:

'Ajde da vidim ijednu koja će da mu se približi. Ovde neće biti ni sa jednom, napolju može, da ga moje oči ne vide - skočila je Dalila.
Pametna, lepa, inteligentna, za razliku od mnogih zna da se našminka. Tako je, za kuću je, ima mozak. Treba tako da se neko pokaže, a ne da se ističe po ovome - rekao je Dejan.

Dalila je prišla Dejanu i ispolivala ga vodom, a zadrugari nisu verovali svojim očima.

Dejan je, zatim, uzeo majicu Stefana Karića, kako bi poslao Dalili jasnu poruku. Naime, na majici je pisalo "Da li možeš da vidiš je*i se u mom osmehu?" i time joj stavio do znanja da od pomirenja nema ništa.

Dragojević je nastavio da provocira Dalilu i govorio joj da će naći novu devojku, te da će biti prinuđena da prisustvuje ljubavnim scenama, a ona nije mogla da iskontroliše ljubomoru zbog ovih reči. Pratila ga je stopu, a obezbeđenje je dežuralo zbog besne zadrugarke.

Ja ti se kunem, budeš li išta uradio, kunem ti se se da ću otići odavde . Kunem ti se da ćeš da me oteraš, već večeras - govorila je ona.

Dok je Dalila pravila lom u dvorištu, plakala i kukala, Dejan je iskoristio priliku da priđe Martini i obrati joj se, ali sve kroz šalu i osmeh.

Ja sebi nisam čist da bih bilo šta, ali stojim pri onome što sam rekao - poručio je Dejan.

Dok su Dragojevići ratovali na jednom frontu, Maja i Car su vodili svoju bitku. Marinkovićeva je bila uporna, dok nije smekšala Cara i dobila nazad ono što je njeno, kako ona kaže. Iako su se pomirili, to nije potrajalo, s obzirom da mu je priredila u cik zore haos kakav nije bio viđen u Zadruzi pre.

Nasrnula je na njega, a sve je eskaliralo, kada joj je Viktorija Mitrović izljubomorisala zbog razgovora sa Markom Osmakčićem.

Dalila je svemu prisustvovala, pa se umešala u njihov sukob i razmenila gnusne uvrede, psovke i pretnje sa bivšim dečkom, Filipom. On joj je ponavljao da je muža ostavila zbog njega, a ona je ponavljala da će možda svedočiti i njihovom pomirenju, te da im je i pomogao.

U video - prilozima pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga