AKTUELNO

Okrenuo novi list!

Dejan Dragojević svratio je do sobe za rehabilitaciju i obavio razgovor sa Mikijem Đuričićem, a glavna tema je bila Dalila Dragojević.

Dejane, je l' vidiš da nisi normalan? Ali ovo kad sam čuo, Dalila je legenda. Mislio sam da se zaj*bava - rekao je Miki.
Krenula je da se sprda - dodao je Dejan.
Ona se ponaša kao da si ti nju prevario - nastavio je Đuričić.
To sam i ja rekao... Ona je izašla iz tripa, njoj je nejasno da se to dešava - govorio je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Njoj je sad mislija da dokaže da si najgori. Ti i da jesi, imaš pravo da radiš šta hoćeš. Ona je meni bila simpatičnija od tebe, ali preterala je, nemam više argumenata, ja sam u šoku. Ona je poreveđena... - pričao je Miki.
Da, ovaj ju je za*ebao i sad se vraća - dodao je Dragojević.
To je ono što si rekao da ide da jede u Loznicu, a ima kod kuće... Sad je kasno. Ako tvoja želja nezadovoljan tobom, to je za*ebano. Tražila je nešto bolje, očigledno se gušila. Irma kaže da ona hoće haos. Ona i dalje ne razmišlja šta je tebi uradila, kaže šta je on njoj uradio - nastavio je Đuričić.
Šalta se iz odnosa u odnos, nije svesna šta je uradila. Ona bi se tamo raspravljala, a kad pogleda mene nije joj dobro šta je uradila. Kad se zaobiđeš u neku ruku mi je žao - dodao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne žališ za vama, nego za onim što je napravila od svog života - rekao je Miki.
Da - potvrdio je Dejan.
Ona će ostati obeležena, ne želim je, beozbrazna je. Žao mi je što je obeležila sebe. Znam da bi ona pomogla svakome, video sam sinoć to, niste došli da se slikate, kao neki. Sinoć kad si na*uvao Gruju, ipak si otišao da vidiš šta mu je, čovek si u nekim situaicjama. Muka vas je naterala, jeste žalosno gledati. Kad kažu da je Dejan pametan, kao ja, znam sve, a za život amater. Ti jesi pametan, imaš pametne metafore, ali nisi pametan za sebe. Prošao si jednom, dvaput, nema više preplivavanja - pričao je Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga