AKTUELNO

Haos u emisiji!

Mensur Ajdarpašić zatražio je reč od voditelja Milana Miloševića, kako bi prokomentarisao haos Maje Marinković i Filipa Cara, koji je nastao nakon što se saznalo za njene poglede upućene Janjušu.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni su ovo jako bitne stvari. Nije ni Car blag da kažemo da nije to zaslužio. Kad je Maja u pitanju, mora da shvati, ne znam šta će joj te boleštine, te stvari ponavlja godinama. Šta će njoj to štipanje i ostalo. Ona je sklona tim stvarima, ne znam što to radi, možda je nesvesno. Vama je to možda ništa, ali dovodite u opasnost vaše partnere. Ako vam se gleda neko drugi, ako vam se j*be, ako vam se radi nešto pored, radite i ne pravite probleme partnerima. Ova napravila mužu problem, poj*bala se sa ljubavnikom, srećan pa je Dejan tolerantan, ali će sebi da navuče boleštinu neku sebi. Postoje ljudi koji osećaju te stvari - pričao je Mensur.
Ti sad opominješ Milicu ovom pričom, da kaže Milici šta ne treba da radi - dobacila je Dalila Dragojević.
Ja mnogo gore vraćam za te stvari - rekao je Car.
Pa ti si gledao u Dalilu - zamerila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensure, ti si u k*rcu, Milica te je razvalila. Kakvi muškarci, oni šalju špijune, fotografe da špijuniraju - govorio je Lepi Mića Mensuru, a Maja i Car su nastavili rat:

Foto: TV Pink Printscreen

Razvaliću te kao kantu, sad sam video šta radiš - zapretio je Car Maji:
Tebe nabeđuju - pričala je Maja.
Ne može mene da zaj*bava, ja nisam stvorio tu empatiju da mene može tako da zaj*bava. Neće znati gde je levo. Meni zamera kako dišem - pričao je Car Janjušu o Maji.
Dalila kaže da je gledaš celu noć - urlala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je radila isto što i ti, pa je tako završila - pričao je Car.

Maja je htela da polije Cara vodom.

Nemoj to da radiš, da ti ne bi lakat u glavu. Ja tebe ne dodirujem. Štipaš, cimaš, simuliraš, dok ja spavam u krevetu radiš stvari... - nastavio je Filip.
Hajde da vidim, sprovedi u delo - pričala je Maja.
Ovu sam razvalio kao k*rvu jer je radila to što ti radiš. Da nije to radila, bili bismo zajedno ceo život. Da nije to radila, nikada mi se ne bi zgadila i ne bi se desilo ovo sa tobom, a desiće se to i tebi - pričao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa mnom nemoj da se igraš, završićeš na kapiji pre vremena - rekla je Maja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.