AKTUELNO

Rasulo!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Filipa Cara.

Ti spavaš sinoć, a Maja na bini sa Janjušem, imaš sreće, pa te to ne zanima -glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

To su situacije gde namerno dajem prostora da bi se neke stvari pokazale. Ako je ona bila blizu Janjuša, gledala, provocirala, neka bude na klipu. Ne znam je l' su zajedno bili, niko mi nije tako prenelo. Pitao sam Frana, da li je gledala i kako se ponašala. Ja neću nju da uhodim kao ludak, namerno ću da odlazim i dolazim - pričao je Filip.
Meni ja Maja sinoć rekla da li sam gledala, gledao sam drugu situaciju, ali Carev odlazak sa žurke deluje kao da je uradio samo da bi se otarasio Maje, tako će i biti ako puste klipove. Video sam je na bini da igra, ali mi je rečeno da je gledala u Janjuša celu noć i dok su išle pesme da je stiaskala jednu sobu - govorio je Đedović.
Stiskale smo se dok su išle. Meni je zaličilo u jednom momentu na nešto, ja sam joj samo rekla jeb*ću ti mater - dodala je Simova.
Ja sam otišao u sobu, meni je lepo sa korisnim da ostane na žurci i pokaže sve što priča. Znam kako je funkcionisala u donosu sa Janjušem, dok se klela u ljubav, kakav je vajb imala prema meni i šta je radila. Mene Maja ne može da za*ebe - nastavio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Uvek prebacuje priče devojkama, a dok su one to radila njemu je odgovaralo. Šta si ti radio sinoć na žurki? - ubacila se Dalila.
Ne znam, gledao u tebe? - pitao je Car.
Ironična sam danas bila kad sam rekla da si gledao u čipove - nastavila je Dragojevićka.
Danas sam postavio pitanje Dalili da li je bilo pogleda, ona je ironično odgovorila i smejala se. Stavila je do znanja meni i gledaocima da je ironična - ubacio se Bane Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima momenata gde za stolom pogledam neko ponašanje Dalile, malo mi treba da protumačim, da bih zbog sebe znao neke stvari - rekao je Car.
Janjuše, je l' sam bila sa tobom na bini? - pitala je Maja.
Možda par sekundi kad sam poručivao pesmu - odogovrio je košarkaš.
Ovo je goruća tema u situaciji kad znam nešto meni se nabija pritisak. U vezi Janjuša mi nisi rekla, ali bilo je stiskanja, ja ne želim da budem upletena u te stvari - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

To je gore nego da ste pričale, to je perfidno - nastavio je Car.
Grlile smo se, đuskale... Naša pesma je "Vrata pakla" i favorito, te pesme nisam čula. To što će naša tema biti udarna ceo život, žao mi je. Neka kaže čovek da li sam mu dobacila ili nešto uradila? Potežu se bajate priče, a komentari i doskočice su jeftine priče - pravdala se Maja.
Tara je meni rekla da ju je Maja stavila u neprijatnu situaicju, da ju je celo veče štipala, gurala i gledala u Janjuša. Rešićka mi je rekla da je uhvatila Janjuša kako gleda u Maju. Njih dve su to rekle, a obe ćute - ubacio se Đedović.
Neka stvari koje sam video kod Maje, male sitnice koje ne mogu da mi promaknu i mogu da postanu nešto veće, ja to zameram odmah. Zamerao sam i u drugim slučajevima, ispadao sam lud, a sve navodi na to. Bilo to Dalila, Mina, sve one slično rade. Što se tiče Dalile sve što sam sumnjao ispostavilo se kako jeste i baš mi je drago da sam se nje rešio. Što se tiče Majde video sam kod Janjuša neke stvari, kod nje nisam. Maja je mogla da bude sa Janjušem, kao ja sa Dalilom, a izabrali smo jedno drugo. To što ona radi nije moja stvar, gledam samo šta radim ja. Ako se ispotavi tačnim ono što ste naveli, ja ću moje sprdnja pojačati na veći nivo. Ništa spektakularno i ništa strašno, ali da li može da bude i da li ću dozvoliti ili preseći ako vidim... Video sam sitnice koje pokušavam da korigujem - nastavio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Videla sam Maju, mene nije stiskala, kad su bile pesme gledala je u Cara, a meni pokazuje da je bila ta pesma. To je milisekunda kad ona gleda u Janjuša, to ne može da se uhvati. Dalila pogleda u Cara kroz naoičare, a van naočara gleda u Dejana i onda smo mi krivi što vidimo - komentarisala je Sandra.
Ima nešto gore od toga da devojka gleda, meni je gore kad svesno sklanja glavu - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga